Pavoni Italia sinonimă cu excelența ustensilelor de lucru

•Fondată în 1980, cu activitatea de bază producerea de recipiente din material plastic pentru domeniul panificației-patiseriei-HORECA, Pavoni Italia este în prezent una dintre companiile de referință la nivel mondial pentru o gamă complexă de ustensile de lucru şi accesorii dedicate acestui sector.

Brandul italian PAVONI are în spate o istorie bazată pe atenția și răspunsul în mod continuu la solicitările brutarilor, patiserilor, cofetarilor, Chef-ilor din întreaga lume, fiind totodată compania care face diferența între instrumentele simple de lucru și cele dedicate excelenței, capabile să inspire creativitatea operatorilor și specialiștilor din domeniu.

Cu produsele Pavoni, preparatele se transformă în mici opere de artă

Colecția Pavoni se distinge prin idei novatoare și produse cu un design unic, create în colaborare cu renumiți profesioniști ai sectorului.

40 de ani de continuă cercetare orientată spre perfecțiune, 40 de ani de ani de continuă inovație pentru obținerea de forme, soluții și instrumente noi, concepute și fabricate pentru a transforma fiecare preparat într-o mică operă de artă, calitatea materialelor utilizate, un departament dedicat cercetării și dezvoltării – acestea sunt principalele atuuri ale companiei Pavoni.

,,Toate acestea ne inspiră în mod constant în procesul de producție, pentru că fiecare produs marca Pavoni trebuie să fie la standarde de înaltă calitate înainte de a ajunge în mâinile profesioniștilor din întreaga lume.

Acestea sunt produsele Pavoni! În fiecare curbă, detaliu, textură și soluție aleasă pentru produsele noastre există o constantă atenție, dedicată excelenței și inovatorilor din cele mai performante laboratoare și bucătării din întreaga lume.

Detaliile fac diferența! De aceea, idei și brevete pentru obținerea unei perfecte extrageri a produselor din forme, forme bogate în texturi surprinzătoare sau o bună specializare pentru obținerea unor produse unice sunt doar câteva dintre preocupările noastre constante, cu scopul de a oferi clienților noștri cele mai bune instrumente și ustensile pentru produse din ciocolată, prăjituri, deserturi congelate sau înghețată, dar și coloranți și materii prime dedicate sectorului alimentar” declară pentru Arta Albă, Corinna Pavoni (foto stanga), proprietara companiei.

„Avem o inimă mare, pentru că iubim ceea ce facem”

,,Pentru a ajunge la aceste rezultate suntem constant inspirați de valorile noastre: o reală dedicare către vocea clienților noștri, prin ascultarea și atenţia spre nevoile acestora, alegeri orientate spre consistență și claritate, toate acestea susținute de o mare capacitate de producție.

Avem o inimă mare, pentru că iubim ceea ce facem, și suntem orgolioși pentru faptul că suntem preferații celor mai renumiţi specialiști ai domeniului”, subliniază pentru Arta Albă Gianmarco Sirtoli, directorul general al companiei Pavoni.

Ambasadorii Pavoni, specialiști de renume internațional

Pavoni Italia este încântată de colaborarea cu renumiți Chefi internaţionali ai sectorului. Cel mai recent exemplu este foarte popularul Cédric Grolet (foto), deținătorul titlului „World’s Best Pastry Chef 2018”, care a colaborat cu Pavoni Italia într-un proiect realmente spectaculos, și anume crearea unor forme din silicon pentru realizarea deserturilor „fructele-prăjituri”, acestea fiind marca sa de referință.


Antonio Bachour (foto) a colaborat cu Pavoni la crearea liniei sale de matrițe pentru praline din ciocolată, „BONBONS”, dar și la dezvoltarea gamei de forme din silicon pentru monoporții, PAVOFLEX, devenind unul dintre principalii ambasadori ai brandului.

Pavoni Italia a mai colaborat și cu Emmanuele Forcone (foto), câștigătorul Cupei Mondiale de Patiserie, în 2015, pentru eleganta colecție de forme din silicon intitulată ,,Torturile lui Emmanuele” (,,Le Torte di Emmanuelle”), dar și pentru gama de coloranți speciali, dedicată ciocolateriei și cofetăriei.

În colaborare cu Gianluca Fusto, Pavoni a creat renumita colecție de forme și seturi de ustensile pentru realizarea tartelor moderne, „Proiectul Tarte” (,,Progetto Crostate”).

Colaborări au fost de-a lungul timpului cu mulți alți renumiți specialiști ai sectorului din întreaga lume.

Astăzi, PAVONI ITALIA este cunoscută și prezentă cu produsele sale în întreaga lume, fiind renumită în susținerea celor mai importante magazine specializate sau școli de pregătire și specializare în domeniul Cofetăriei, Patiseriei și HORECA.

La toate expozițiile  internaționale de profil compania Pavoni este prezentă cu noutăți și demonstrații susținute de cei mai renumiți profesioniști ai sectorului, atrăgând de fiecare dată numeroși vizitatori din întreaga lume.

În România Pavoni Italia este reprezentată de peste 15 ani de Nova Pan. Întreaga gamă de produse marca Pavoni poate fi achiziționată, în prezent, prin Cofetarul Isteț – Brandul companiei Nova Pan, dedicat ustensilelor și accesoriilor – din magazinul online www.cofetarulistet.ro sau direct din magazinul de la sediul din Brașov.

  Material realizat de Gabriela Poteraș, Director Adjunct Nova Pan

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.