Termeni si Conditii

TERMENI ȘI CONDIȚII

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului www.artaalba.ro

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea site-ului www.artaalba.ro, denumit generic Arta Albă și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul Arta Albă este un site de informare pentru industria de panificație, patiserie, cofetărie, gelaterie și ciocolaterie. Materialele publicate au scop informativ general, încercându-se, dar fără a garanta, să fie cât mai exacte.

INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului Arta Albă de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Site-ul Arta Albă este proprietatea Nova Pan SRL, cu sediul in Brasov, Str. Poienelor, nr. 2A, Cod unic inreg. : RO 13685445, Nr.Inreg. in Reg.Com.: J08/110/31.01.2001, Tel.: 0268 331 332; 0742 158 585, e-mail: novapan@novapan.ro.

Nova Pan SRL deține drepturi complete și depline asupra site-ului Arta Albă.
Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea Nova Pan SRL care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de Nova Pan SRL. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea Nova Pan SRL.

Accesul pe site-ul Arta Albă și navigarea pe paginile site-ului Arta Albă sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe Arta Albă sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginilor site-ului Arta Albă doar pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul site-ului Arta Albă nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat, fără permisiunea scrisa, expresa si prealabila, din partea Nova Pan SRL.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor destinate industriei de panificație, patiserie, cofetărie, gelaterie și ciocolaterie. Nova Pan SRL nu va acorda nici o garanție referitoare la:
– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistența pe site-ul pus la dispozitie a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, Nova Pan SRL nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.
Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produse, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului Arta Albă nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea SC Nova Pan SRL în lipsa unor acorduri ulterioare.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și cat mai exacte destinate industriei de panificație, patiserie, cofetărie, gelaterie și ciocolaterie.
Nova Pan SRL nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de Nova Pan SRL  utile în legătură cu conținutul site-ului său și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

Nova Pan SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul Arta Albă și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către Nova Pan SRL; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către Nova Pan SRL a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de Nova Pan SRL și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

Nova Pan SRL va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.