Boromir a investit 8 milioane de euro pentru a-și mări producția în 2020

• Boromir, cea mai mare afacere românească din sectorul de morărit şi panificaţie, a investit 8 milioane de euro pentru a face față cererii din 2020. Investițiile s-au îndreptat în mare parte către liniile de producție și depozitare. La începutul anului 2020, compania își bugetase 10 milioane de euro pentru investiții. În ceea ce privește profitul pentru acest an, Boromir a estimat o creștere de 10% față de 2019. Compania își poate atinge, sau chiar depăși, targhetul propus, având în vedere mărirea capacității de producție  și cererea crescută pentru tipul de produse comercializate de Boromir.

Anul 2020 a fost un an al investiţiilor şi al schimbărilor. Răspunsul nostru la cererile consumatorului a venit prin investiţii de 3 milioane de euro în linia de pâine de la Buzău şi de 5 milioane de euro în silozuri de cereale şi în majorarea capacităţii de producţie a mălaiului în Sibiu“, a declarat pentru Ziarul Financiar Ioana Boromiz, director de marketing.

Magazin online Boromir – boromirmarket.ro

Compania are în portofoliu produse pentru prepararea pâinii, a specialităților de panificație sau deserturi (făină, blaturi de tort, foi de pandișpan, pișcoturi etc.), precum și produse gata de consum (cozonac, chec, prăjituri, croissante, turtă dulce etc.). Toate acestea pot fi recunoscute cu ușurință pe rafturile magazinelor, având în vederea notorietatea și tradiția brandului Boromir. De asemenea, produsele pot fi comandate și online, de pe platforma boromirmarket.ro. Gama este foarte variată și include atât produse pentru consum imediat, cât și produse congelate sau dedicate sectorului HORECA. Platforma funcționează exact ca un magazin online, oferind utilizatorilor toate beneficiile comerțului online: varietate de produse într-un singur loc, livrare acasă în maxim două zile, plata cu cardul, timp economisit, posibilitatea analizării recenziilor acordate de alți clienți etc.

Boromirmarket este încă un exemplu de afacere online din sectorul de morărit și panificație.

Despre Boromir

Boromir a fost înfiinţată în 1994 de Constantin Boromiz şi de alţi trei antreprenori. Din Grupul Boromir fac parte patru companii: Boromir Ind Râmnicu Vâlcea, Boromir Prod din Buzău, Moara Cibin din Sibiu (simbol bursier MOIB) şi Amylon Sibiu (AMY). Cea mai mare dintre ele este Boromir Ind, cu o cifră de afaceri de 314 milioane de lei în 2019.

cozonac boromir

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente