Grupul Puratos a lansat o gamă de praline cu ciocolată, de Ziua Belgiei

  • Deliciile dulci au fost pregătite pentru eveniment de celebrul cofetar Carmela Dragomir, noul Brand Ambassador Belcolade Cacao-Trace

Puratos România, parte a grupului belgian Puratos, unul dintre cei mai importanți producători globali de materii prime inovative pentru industria de panificaţie, patiserie şi ciocolaterie, a sărbătorit ziua națională a Belgiei promovând calitatea și rafinamentul. Evenimentul a fost organizat pe 21 iulie de Camera de Comerț Româno-Belgiană în parteneriat cu Ambasada Belgiei în România. Carmela Dragomir (foto), noul Brand Ambassador Belcolade Cacao-Trace,  a lansat cu această ocazie o gamă de praline realizate cu ciocolată belgiană Cacao-Trace și a prezentat câteva deserturi speciale pe bază de ciocolată.  Invitații au putut vizta și standul de prezentare Cacao-Trace, realizat sub forma unui fruct imens de cacao. Fiercare a primit câte o pereche de ochelari de Virtual Reality și, dintr-un fotoliu, au vizitat „virtual” o plantație de cacao pentru a afla câteva dintre secretele obținerii gustului rafinat al ciocolatei premium.

Cacao-Trace, garanția gustului bun

Programul de sustenabilitate Cacao-Trace, lansat de Grupul Puratos, își propune  să ridice standardele de calitate în industria ciocolatei. Prin acțiunile acestui program, Puratos returnează o parte din veniturile realizate din vânzarea de ciocolată sustenabilă comunităților de fermieri care trăiesc din agricultura cu cacao. În România, Puratos îi încurajează pe toți producătorii de dulciuri, fie că sunt cofetării sau ciocolaterii, să se alăture campaniei folosind ciocolată sustenabilă în rețetele lor, sprijinind astfel producția de cacao la nivel global. În plus, aceștia beneficiază de un produs premium, gustul superior al boabelor Cacao-Trace fiind garantat printr-un proces amplu de verificare și selecție, implementat și supravegheat de experții Puratos, unii dintre cei mai reputați specialiști la nivel mondial. Astfel, doar boabele de cacao de cea mai bună calitate se transformă în delicioasa ciocolată Cacao-Trace.

Carmela Dragomir, unul dintre marii cofetari ai României

Carmela Dragomir, unul dintre marii cofetari ai României, câștigătoare a numeroase concursuri mondiale și olimpiade culinare, este noul brand ambasador Belcolade Cacao-Trace. Co-fondator al brandurilor Delice și Dulcelle, aceasta a promovat dintotdeuna calitatea și gustul rafinat, filosofia ei de business având un impact uriaș în piața de profil autohtonă. Mai mult, prin produsele sale inovative, a reușit să schimbe percepții și chiar obiceiurile de consum ale multor români. Cu ajutorul ciocolatei, a reușit să creeze adevărate opere de artă care să încânte simțurile, acestea dovedindu-se o desfătare pentru gusturi și un adevărat spectacol din punct de vedere vizual. Datorită acestor performanțe recunoscute chiar la nivel mondial, precum și a valorilor pe care le promovează, parteneriatul cu Puratos România a venit natural. Brand Ambassador Belcolade Cacao-Trace, Carmela Dragomir va continua să promoveze calitatea și rafinamentul în cofetăria românească mizând acum și pe cea mai bună materie primă.

Puratos, dintre cei mai importanți producători globali de materii prime pentru industria de panificaţie, patiserie şi ciocolaterie

Grupul Puratos este unul dintre cei mai importanți producători globali de materii prime pentru industria de panificaţie, patiserie şi ciocolaterie. Compania a fost fondată în Belgia în 1919, cu sediul central la Bruxelles, are peste 9.000 de angajaţi în 71 de ţări, deține 63 de unităţi de producţie şi 88 de centre de inovaţie, oferind clienților ingrediente calitative și nutritive adaptate cerințelor locale. Produsele Puratos sunt comercializate în peste 100 de ţări.