De 20 de ani, pâinărim, coacem, covrigărim, prăjiturim, ciocolaterim, inovăm şi creştem împreună

• Se împlinesc 20 de ani de când Nova Pan este partenerul de încredere al specialiştilor din morărit, panificaţie, patiserie, cofetărie, ciocolaterie. Dar istoria Nova Pan a început cu mult mai devreme.

Material cu conținut video.

Era o zi de iarnă, în Ajunul Crăciunului din 1997. În timp ce brașovenii așteptau să vină Moșul, la marginea orașului, într-un mic depozit, doi tineri se străduiau, pe un frig tăios, să încarce un malaxor Sigma de 1.200 kg într-o mașină închiriată. Pentru Ciprian Brebeanu și Gabriela Poteraș, era primul contract important și livrarea comenzii nu putea fi amânată. După ce au ancorat bine utilajul, au pornit la drum…
După câțiva ani plini de provocări (sălbaticii ani ’90 ai capitalismului românesc), Ciprian Brebeanu și Gabriela Poteraș au înființat compania NOVA PAN în 2001, cu scopul de a dezvolta vânzările și servisarea echipamentelor pentru morărit, panificație, patiserie și cofetărie. De-a lungul anilor, au invitat să li se alăture oameni în care au crezut, construind împreună cu aceștia o echipă solidă, o companie statornică, într-o perioadă frământată, când firme apăreau și dispăreau peste noapte.
Astăzi, NOVA PAN este unul dintre cei mai importanți furnizori pentru industria alimentară românească, asigurând servicii complete de consultanță, proiectare, livrare, montaj și service de specialitate pentru echipamente şi linii de producție. În prezent, NOVA PAN deține un portofoliu consistent, colaborând cu peste 45 de producători de prestigiu din întreaga lume, din țări precum Japonia, Suedia, Spania, Italia, Germania, Cehia, Polonia.

Filmul aniversar punctează numeroase momentele importante din istoria NOVA PAN

De la primul malaxor transportat la client cu o mașină închiriată în Ajunul Crăciunului, s-a ajuns astăzi la peste 1.000 de malaxoare și mii de alte echipamente și linii complete pentru morărit, panificație, patiserie și cofetărie livrate și instalate în întreaga țară.
De la un colectiv de 10 persoane și o cifră de afaceri de 2.000.000 RON în 2001, NOVA PAN a ajuns, după 20 de ani, la 60 de angajați și o cifră de afaceri de peste 30.000.000 RON.

2006 – montajul primei mori de grâu;
2006 – montajul primului siloz pentru făină;
2020 – montajul celui mai înalt cuptor de pâine din România;
2018 – integrarea primului robot pe o linie industrială;
2005 – devine sponsor principal al asociației nonprofit Spic de Inimi;
2012 – înființarea magazinului de ustensile și accesorii, sub brandul Cofetarul Isteț;
2013-2017 – cursurile de specializare pentru profesioniștii cofetari;
2015 – devine unicul producător de bandă clips din România, sub brandul Clipband — peste 120.000 km de bandă clips produși până în prezent;
2017 – lansarea primului ziar pentru profesioniștii din domeniu, Arta Albă;
2017 – lansarea site-ului Arta Albă, sursa de informare pentru profesioniștii din domeniu.

“Considerăm că o companie care își stabilește ca obiectiv dezvoltarea bazată pe principii precum corectitudinea și respectul față de angajați, clienți și colaboratori va avea un viitor sigur și va transmite partenerilor săi încredere,” afirmă cu mândrie directorul companiei, Ciprian Brebeanu.

Articol realizat de Redacția Arta Albă

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.