Sărbătorește 25 de ani de activitate cu Pakmaya și participă la concursul aniversar

Pakmaya, singurul producător de drojdie de panificație din România și unul dintre cei mai importanți producători de ingrediente profesionale pentru brutării, patiserii, cofetării și ingrediente destinate consumului casnic, împlinește un sfert de secol de activitate în România. De 25 de ani creștem împreună este deviza sub care compania pune în lumină succesul său.

Pentru a marca momentul aniversar, Pakmaya organizează un concurs pe măsură, cu scopul de a-i determina pe specialiștii din brutărie, cofetărie sau patiserie să spună cu voce tare care sunt valorile care caracterizează echipa din care fac parte. Sărbătoriții au spart deja gheața și au „recunoscut” că determinarea, spiritul de echipă și loialitatea sunt cele care îi ghidează zilnic spre atingerea obiectivelor.

Așadar, care este valoarea care definește echipa din care TU faci parte?

Dacă deții sau lucrezi într-o brutărie, cofetărie sau patiserie, încarcă o fotografie de echipă aici și menționează care este calitatea care vă caracterizează.

Pe lângă mândria și satisfacția de a arată că ai cei mai tari colegi, poți câștiga un voucher cadou de 2.500 lei pentru tine, iar pentru întreaga companie un discount de 25% la produsele Pakmaya, valabil timp de un an, și 25 de ore de consultanță din partea specialiștilor Pakmaya.

Premii Pakmaya

Simplu și tentant, nu-i așa?
Susține și tu inițiativa Pakmaya și alătură-te echipelor de succes care s-au înscris deja în concurs!

Detalii suplimentare aici


Cu o echipă de peste 200 de angajați în spate, Pakmaya le mulțumește oamenilor fără de care evoluția companiei nu ar fi avut același drum. Replica celebră a lui Albert Einstein «Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes» subliniază puterea spiritului uman înainte de toate, din care izvorăște ulterior și succesul.

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente