Pastry Chef Ioana Romanescu – primul Brand Ambassador român al Debic

• Ioana Romanescu, antreprenor și fondator Cupcake Philosophy, intră în rețeaua internațională de ambasadori Debic, brandul de produse lactate destinate profesioniștilor aflat în top 3 la nivel mondial.
• Colaborarea cu Debic reprezintă o recunoaștere la nivel internațional pentru industria cofetăriei și patiseriei din România.

Pastry Chef Ioana Romanescu a absolvit cursurile prestigioasei școli de patiserie, Le Cordon Bleu din Paris. Este prima absolventă din România a Programului ”Pastry Innovation & Wellness” din cadrul Institutului, conceput pentru a oferi o educație culinară ce pune accent pe inovație și creativitate.

Pastry Chef Ioana Romanescu

Din 2014, Ioana Romanescu deține Cupcake Philosophy, business care a depășit 1 milion de euro cifră de afaceri în cei 8 ani de la înființare, și are în portofoliu peste 200 de deserturi elegante și inovatoare.

În 2016, Cupcake Philosophy a fost furnizorul nunții anului 2016 din lumea sportului, precum și a două dintre nunțile desemnate ca „Best Weddings” în 2017.

De asemenea, în 2022, Ioana Romanescu a fost desemnată „Cel mai bun Pastry Chef” la Gala Horeca Women Awards și a primit locul al II-lea la aceeași categorie, în cadrul Galei Horeca Awards.

Pastry Chef Ioana Romanescu este în prezent trainer și mentor pentru cei care vor să se specializeze în arta deserturilor, susținând cursuri de formare în industria HoReCa și contribuind la dezvoltarea următoarei generații de cofetari și patiseri.

Esența care stă la temelia Cupcake Philosophy, citatul care o inspiră pe Pastry Chef Ioana Romanescu îl regăsim în rubrica „Despre noi“ de pe site-ul creatoarei de deserturi: „Am învățat că oamenii vor uita ce ai spus, vor uita ce ai făcut, dar nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă”.

Recunoaștere mondială pentru industria cofetăriei și patiseriei din România

Pastry Chef Ioana Romanescu

 

Despre această nouă recunoaștere a talentului său Pastry Chef Ioana Romanescu afirmă: „Mă regăsesc cu totul în motto-ul Debic, «Făcut pentru mâinile profesioniștilor», pe care am avut bucuria să-l descopăr în perioada studiilor la Institutul Le Cordon Bleu, atunci când am testat pentru prima dată produsele brandului.

Am realizat că profesionalismul este o valoare pe care o împărtășim și de atunci am rămas fidelă produselor Debic pentru toate creațiile mele. Cred că deserturile de neuitat se construiesc cu ingrediente de calitate, iar în Debic am găsit nu doar un reprezentant pentru tot ceea ce înseamnă calitate superioară, cât și un partener de încredere.

Sunt onorată că m-au ales să fac parte din familia lor de Brand Ambasadori formată din Pastry Chefs renumiți la nivel mondial. Reprezintă o confirmare a calității muncii din spatele a tot ceea ce am construit și, desigur, a profesionalismului din mâinile întregii mele echipe,

Decizia de numire a Ioanei Romanescu ca ambasador Debic – în scopul promovării produselor de calitate în rândul profesioniștilor din cofetărie și patiserie din România – a fost determinată de conceptul modern și elegant pe care Ioana îl practică în cofetărie, precum și de experiența sa de antreprenor.

Natalyia Marchuk, International Account Manager Debic declară: „Admirăm creațiile Ioanei pentru că sunt complexe și foarte echilibrate în același timp. Sunt elegante și atractive din punct de vedere vizual, însă fără a te copleși. În plus, Ioana are un background solid în spatele conceptului și modelului ei de business. Toate acestea sunt exemple care confirmă talentul inedit al Ioanei și care ne-au determinat să o alegem ca Brand Ambassador în România”.

Promovarea produselor de calitate

Prin această colaborare cu Ioana Romanescu, Debic își dorește să promoveze produsele de calitate în rândul profesioniștilor din cofetărie și patiserie din România, dar și să cunoască mai bine nevoile industriei locale:

Avem o comunitate foarte bine dezvoltată de ambasadori în toată lumea, iar Ioana Romanescu este primul Ambasador Debic în România. Ne-am dorit foarte mult să lucrăm împreună și credem că această colaborare îi va oferi Ioanei accesul la comunitatea noastră mondială de ambasadori, prin împărtășirea de experiențe, bune practici, inspirație și motivație.

De asemenea, colaborarea cu Ioana în România ne va permite să fim mai aproape de industria românească de cofetărie, de comunitatea de patiseri și cofetari români și să ne adaptăm mai bine cerințelor și nevoilor acestora”, a declarat Natalyia Marchuk, International Account Manager Debic.

Debic – sponsor principal al Cupei Mondiale în Patiserie

Cu o istorie de peste 100 de ani, Debic, una din mărcile FrieslandCampina, oferă produse care sunt recunoscute în întreaga lume de bucătari celebri, patiseri și brutari. Debic este, de asemenea, sponsorul oficial al Coupe du Monde de la Pâtisserie (Cupa Mondială în Patiserie), unde sunt prezentate produse lactate de ultimă generație, inclusiv creme, unturi tradiționale și de specialitate (tehnice), cremă de brânză, deserturi pe bază de lactate gata de utilizare, înghețată și lapte.

Pastry Chef Ioana RomanescuSursa articol și foto: Comunicat de Presă, www.cupcakephilosophy.ro.

Articol realizat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă

Citiți pe Arta Albă și: Torturile artistice cuceresc Instagramul

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente