Martellato – din pasiune pentru lumea cofetăriei

• Înființată în anii 1980, compania italiană Martellato s-a născut din angajamentul și pasiunea pentru lumea cofetăriei a fondatorului Nereo Martellato.

Nereo Martellato, atent la problemele ridicate de profesioniști, și-a dat seama că aceștia aveau nevoie de o gamă mai largă de articole pentru a-și pune în valoare creativitatea.

Combinând tradiția cu inovația, compania Martellato a reușit să aducă în piața de profil numeroase produse dedicate sectoarelor de patiserie, gelaterie și HoReCa, punând la dispoziția clienților săi experiență, competență de top și un know-how de excepție.

Martellato

Martellato creează noi produse în fiecare an, concentrându-se pe funcționalitate, design și calitatea materiilor prime pentru a răspunde nevoilor reale, de zi cu zi, ale profesioniștilor. Fiecare produs care părăsește fabrica Martellato este realizat prin combinarea ideilor inovative, dezvoltate de designeri creativi în colaborare cu experți din sectorul alimentar, cu exigențele clienților.

De-a lungul anilor, compania a crescut, extinzându-se la nivel internațional și îmbogățindu-și constant gama de produse, rămânând fermă în principiile care au caracterizat-o întotdeauna, dar fiind, în același timp, dinamică și atentă la piață. Cu parteneri de afaceri din întreaga lume, exportă în aproape 100 de țări, vânzând milioane de produse în fiecare an.

Martellato

Angajamentul față de planetă

Angajamentul față de planetă este parte integrantă din filosofia și activitățile zilnice ale companiei Martellato. Acest angajament este respectat grație unor procese de producție din ce în ce mai eficiente și a unor sisteme de management de mediu riguroase, cu scopul de a reduce semnificativ poluarea, deșeurile și consumul.

Martellato

Design și inovație – articolele din linia Elegant Catering Solution

Designul și calitatea imbatabilă caracterizează elegantele și rezistentele articole destinate sectorului HoReCa, profesioniștilor cofetari și patiseri, dar și gelatierilor.

Martellato

Realizate de Martellato cu materiale de înaltă calitate, care le conferă nu numai rezistență, ci și strălucire și transparență perfectă, suporturile pentru monoporții reprezintă cea mai bună alternativă la sticlă.

Martellato

Produse în Italia, se aliniază standardelor de protejare a mediul înconjurător nu numai datorită materialului de înaltă calitate din care sunt fabricate, ci și datorită faptului că sunt refolosibile. Aceste accesorii pentru deserturi individuale, ideale pentru candy bar, bufet sau catering, odată eliminate sunt 100% reciclabile.

Martellato

Linia de Display-uri pentru Evenimente

Display-urile elegante, realizate din plexiglas cu un design modern și calitate garantată Made in Italy, sunt ideale pentru amenajarea unor spații rafinate pentru ceremonii, nunți, evenimente deosebite sau chiar întâlniri de afaceri. Rezistente și ușor de asamblat și de transportat, sunt complet non-toxice.

Fie că vorbim de suportul Stone, dintr-un plexiglas alb cu un finisaj satinat, Fold, în variantele Single sau Double pentru monoporții, Mosaic, atât pentru expunerea monoporțiilor cât și pentru torturi, aceste accesorii se mulează perfect pe exigențele profesioniștilor.

Martellato

Iar pentru a oferi posibilități de expunere în variații infinite și originale, cu efecte aproape coregrafice, compania Martellato crează display-urile Stairway și Levels.

Nu au fost neglijate nici display-urile pentru torturi. Compania italiană creează o serie elegantă și modernă de suporturi de tort modulare din plexiglas, Loop, cu 3 sau 5 nivele în formă de cerc sau semicerc, cu elemente interschimbabile care pot crea modele estetice inedite.

Adaptate perfect cerințelor 

Suportul Infinity realizat în întregime din plexiglas, cu un număr de rafturi reglabile de la 1 la 7, cu 24 de coloane mici care pot fi ușor de inserat pentru a compune tortul datorită șablonului de ghidare, se va adapta perfect cerințelor evenimentului.

Linia Baroque, cu un stil romantic, dar din materiale moderne, oferă profesioniștilor suportul perfect pentru orice ocazie, datorită gamei sale de culori. Grație elementelor individuale, aceste suporturi pot fi montate în diferite moduri pentru a se adapta la spații și situații aparte. Cu ajutorul suportului baroc, nu numai torturile, ci și monoporțiile se vor bucura de o expunere ideală.

În România, gama completă de produse Martellato se pot achiziționa prin Cofetarul Isteț – Brandul companiei Nova Pan, dedicat ustensilelor și accesoriilor pentru cofetărie, patiserie, ciocolaterie și gelaterie – din magazinul online https://www.cofetarulistet.ro/ sau direct din magazinul de la sediul din Brașov.

Martellato

Articol realizat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă

Citiți pe Arta Albă și: Interviu cu Pastry Chef Frank Haasnoot – Ingrediente simple, rețete în stil propriu

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.