Magnum a lansat prima înghețată cu ciocolată roz

Unilever a lansat, în premieră, în Statele Unite ale Americii, înghețata Magnum cu ciocolată Ruby. Desertul inovativ va putea fi consumat pe tărâmul american începând cu luna februarie 2020. Magnum promite că mixul de ciocolată Ruby cu înghețată le va oferi consumatorilor o experiență incomparabilă.

Creată de experți ciocolatieri, înghețata conține doar ingrediente premium și boabe de cacao procurate în acord cu conceptul de responsabilitate socială. Prelucrarea unică a ciocolatei roz îi conferă acesteia un gust special, fără a mai fi nevoie de coloranți sau alte arome de fructe.

Suntem încântați că le putem oferi iubitorilor de înghețată Magnum un alt mix de înghețată cu cacao, creându astfel un moment suprem de răsfăț.”, a declarat Leslie Miller, director de marketing Ice Cream North America.

Ciocolata Ruby este cel mai nou tip de ciocolată descoperit, fiind lansată în 5 septembrie 2017 în cadrul unui eveniment exclusivist organizat la Shanghai, China. Cu o compoziție unică, bazată pe ingrediente 100% naturale și o culoare asemănătoare cu cea a rubinului, ciocolata roz reprezintă ingredientul care are puterea de a scoate orice desert din anonimat.

REȚETĂ Tablete de ciocolată Ruby cu diferite arome

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.