Ciocolata roz poate fi savurată de tot mai mulți europeni

• Baci Perugina Limited Edition este cel mai recent produs fabricat cu ciocolata roz, lansat în luna septembrie de către Nestle, în Italia, exact la un an de la lansarea în premieră mondială a ultimei descoperiri de senzație în istoria ciocolatei, ciocolata Ruby.

Celebrele „praline” Baci Perugina sunt acum disponibile, în ediție limitată, într-o nouă variantă, cu un gust unic, dulce acrișor de fructe de pădure, datorită stratului de ciocolată Ruby cu care sunt acoperite. Ele păstrează rețeta tradițională, având fina umplutură gianduia și în mijloc bucăți crocante de alune de pădure, dar sunt acoperite cu noua ciocolată roz, creând astfel un produs inovativ cu un gust aparte.

Nestle anunță că Baci Perugina Ruby urmează să fie lansată anul acesta și în țări precum Spania, Portugalia, Slovenia, Rusia și Marea Britanie, iar de anul viitor sunt vizate și alte piețe.

Noul răsfăț roz cucerește piețele

Iubitorii de ciocolată din Marea Britanie au fost primii din Europa care au încercat noul răsfăț dulce, prin Kit Kat Chocolatory Sublime Ruby, lansat în luna aprilie a acestui an de Nestle. O lună mai târziu, batoanele de napolitană învelite în inedita ciocolată roz aveau să fie puse în vânzare și în magazinele din Germania.

Pe de altă parte, în Elveția, la sfârșitul lunii mai, cofetăria Bachmann dedică celebrei ciocolate roz lansarea a trei tipuri de produse: trufe roz, tablete de ciocolată Ruby și batoane cu migdale caramelizate și fistic. Bachmann utilizează pentru produsele sale ciocolată roz Ruby Rubina cu un conținut de cacao de 40%.


Ciocolata Ruby se găsește în prezent și pe piețele din Asia, Australia, America.

Ciocolata Ruby pentru ciocolatieri și cofetari

Cea mai fină ciocolată roz, dedicată ciocolatierilor și cofetarilor, RB1, este produsă de către fabricanții de ciocolată Barry Callebaut din Wieze, Belgia, începând din luna martie 2018 și a fost lansată la Salonul Ciocolatei de la Bruxelles, la începutul aceleiași luni.


Compania Barry Callebaut anunța, de asemenea, că în luna mai a lansat în Elveția ciocolata Ruby Rubina sub brandul Carma ® Edel Couverture, dedicată sectorului ciocolaterie, cofetărie.

Ciocolata Ruby este ultima descoperire în ultimii 80 de ani în materie de ciocolată şi a fost lansată anul trecut, în 5 septembrie, în cadrul unui eveniment exclusivist organizat la Shanghai, China.
Cu compoziția sa unică, bazată pe ingrediente 100% naturale, cu aroma de fructe de pădure și culoarea de nuanţa rubinului, fără adaos de arome sau coloranți, ciocolata Ruby este un dar al naturii care lasă mână liberă tuturor ciocolatierilor și cofetarilor spre noi creații și inovații. O experiență cu gust de neuitat pentru iubitorii de ciocolată şi cunoscători!

Mai multe informaţii despre ciocolata Ruby găsiţi aici

REȚETĂ Tablete de ciocolată Ruby cu diferite arome

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.