Dospirea controlată, un ajutor în orice brutărie

Doriți să programați și să controlați întreg ciclul de dospire setând temperatura, umiditatea, timpul? Puteți conta pe echipamentele inteligente si riguroase ale producătorului italian !

Dulapurile cu dospire controlată PLANET sunt echipamente inteligente de ultimă generație care asigură controlul riguros al întregului ciclu de dospire şi fac munca din brutărie să fie mai simplă, mai ușoară și mai flexibilă.
Astfel, dulapurile cu dospire controlată PLANET oferă posibilitatea programării temperaturilor, a umidităţii şi a momentului optim pentru dospire, prin simpla gestionare de la panoul de comandă. PLANET stabileşte curba de temperatură din interiorul dulapului și gestionează întreg ciclul de dospire. Pentru început produsul este păstrat la temperatură redusă pentru conservarea lui în condiţii optime şi apoi trece la faza „caldă” unde sunt create condițiile propice de dospire. Toate datele sunt astfel calculate, încât, dimineața, când brutarul ajunge la serviciu, să aibă produsul gata de pus în cuptor.

Care sunt beneficiile?

+ În primul rând, reducerea muncii nocturne care, combinată cu o flexibilitate mai ridicată a programului de producție, determină o reducere semnificativă a costurilor de producţie.

Cei care au ales un dulap cu dospire controlată GEMM au confirmat o mai bună gestionare a timpilor de producţie şi eliminarea problemelor cauzate de lipsa forţei de muncă datorită eliminării lucrului pe timp de noapte necesar pregătirii aluaturilor. Camera de dospire GEMM vă permite să alegeți ora dorită pentru coacere, iar echipamentul va regla ciclul pentru a obține un produs la momentul potrivit și perfect dospit.

+ Umiditatea este produsă de un generator de vapori și este controlată și reglată de la panoul electronic de comandă şi control.

+ Panoul de comandă, intuitiv şi interactiv, permite setarea fazelor de lucru: conservare, dospire; precum şi a parametrilor de dospire: temperatură, timp, umiditate, cu posibilităţi de programare extinsă de până la 6 zile şi memorarea a 10 cicluri de lucru distincte.

+ Supravegherea echipamentului este posibilă şi de la distanţă cu ajutorul reţelei wireless, pe platforma Cloud. Ceea ce permite monitorizarea în timp real şi identificarea şi remedierea eventualelor probleme printr-o intervenţie promptă chiar de la computer, tabletă sau smartphone, fără să mai fie necesară deplasare la faţa locului.

+ Dulapurile PLANET sunt fabricate din inox pentru industria alimentară AISI 304 18/1o. Interiorul a fost atent studiat şi proiectat, cu muchii şi colţuri rotunjite, pentru ca circulaţia aerului în camera de dospire să fie uniformă şi continuă. Spaţiul interior este uşor de gestionat datorită ghidajelor laterale pentru tăvi 60×40 sau 60×80 cm cu care este prevăzut.

Gemm – performanţă şi funcţionalitate în producția de echipamente frigorifice

Activitatea în spaţiile de producţie din brutării şi patiserii va fi mult mai uşor de gestionat şi mai eficace apelând la dulapurile cu dospire controlată, alături de soluţiile de depozitare din gama DELICE şi de congelatoarelor cu şoc termic NEW RUNNER.
Cu o experiență consolidată în domeniu, producătorul italian Gemm a devenit lider în producția de echipamente frigorifice profesionale pentru panificaţie, patiserie, cofetărie şi catering.
Atent la tendințele pieței și datorită cunoștințelor dobândite, GEMM are capacitatea de a înţelege şi interpreta nevoile sectorului şi proiectează și dezvoltă noi produse concentrându-se pe performanță, consum redus de energie și funcționalitate înaltă.

Puteți descoperi toate produsele GEMM

Dulapuri frigorifice, congelatoare, congelatoare cu şoc termic, dospitoare cu dospire controlată, mese cu refrigerare.

 

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.