Două noi tehnologii de verificare a etichetelor, integrate la cântarele dinamice

• Noul sistem de verificare a etichetelor ajută la înlăturarea rebuturilor,  scade numărul produselor rechemate de la raft, crește eficiența operațională şi protejează prestigiul companiei.

Două noi tehnologii de verificare a produselor ce vor fi integrate la cântarele dinamice seria C au fost lansate de Mettler-Toledo Product Inspection. Acestea permit producătorilor să încorporeze tehnologia camerelor inteligente în liniile lor de producție pentru a verifica prezența corectă a etichetelor pe ambalaje.

Producătorii pot înlătura astfel produsele etichetate incorect și pot reduce riscul de rechemare a produselor de la raft. De asemenea este protejată, în același timp, imaginea și profitul companiei.

Cu ajutorul noilor opțiuni ale tehnologiei Product Data Check se pot verifica etichetele la o gamă largă de produse din industria alimentară. Acest lucru este posibil chiar și atunci când etichetele sunt de dimensiuni diferite, în cadrul aceleiași linii.

Care sunt avantajele utilizării camerelor inteligente

Reducerea la minim a timpului pierdut cu reverificările făcute,  deoarece greșelile de etichetare sunt depistate  înainte ca produsul să ajungă la etapa de ambalare secundară.
Diminuarea numărului de rechemări de la raft a produselor etichetate greși. Cu ajutorul camerelor inteligente se resping etichetele care afișează incorect informațiile, despre alergeni de exemplu, conform criteriilor pre-programate. Când se schimbă produsul, acestea verifică dacă noile etichete sunt aplicate corect.
Reducerea deșeurilor și a costurilor asociate acestora, deoarece produsele cu etichete neconforme sau cele care sunt etichetate greșit pot fi acum reambalate și etichetate corect.
Creșterea eficienței operaționale prin reducerea timpului de configurare a camerelor atunci când se schimbă produsele pe linie, datorită software-ului ușor de utilizat ce vine pre-instalat.
Protejarea reputației mărcii împotriva oricăror repercusiuni negative din cauza calității inferioare a ambalajului sau a produselor etichetate greșit.

Sistem disponibil în două configurații, în funcție de forma produselor verificate

Noile tehnologii de verificare a etichetelor includ printre altele Recunoașterea Optică a Caracterelor (OCR) si Verificarea Optică a Caracterelor (OCV), text alfanumeric și identificarea 1D și 2D a codurilor.

Product Data Check suportă și recunoaște un număr mare de limbi și verifică componentele evidențiate, cum ar fi alergenii, pentru a garanta siguranța alimentelor și respectarea Directivei UE 2000/13 / CE privind etichetarea.

Sistemul Product Data Check a fost conceput în Germania și este disponibil în două configurații diferite în funcție de forma produselor verificate. Product Data Check, potrivită pentru produsele care se prezintă uniform pe conveiorul cântarului dinamic, și Product Data Check 360°, concepută pentru produse cu formă rotundă care se pot roti pe banda cântarului dinamic.

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.