Aeromix, malaxorul planetar profesional 3 în 1

este malaxorul planetar profesional proiectat și fabricat în exclusivitate de compania italiană , lider al sectorului de echipamente și mașini pentru arta albă. Cu acest nou concept Sigma își reconfirmă pe piață vocația de continuu inovator și de bun ascultător al cerințelor clientului.

,,Aeromix răspunde exigențelor exprimate atât de operatorii sectorului de patiserie, cât și de reprezentanții sectorului de panificație. Ambele sectoare necesită mașini profesionale fiabile și, mai ales, versatile pentru punerea în operă a diferitelor tipologii de rețete”,  declară Stefano Salvadori, Director General Sigma.

Malaxor, mixer și malaxor cu brațe tufante într-un singur echipament

Aeromix depășește conceptul unui simplu malaxor planetar. Acesta permite operatorilor, prin utilizarea unei unice mașini, să ajungă la aceleași rezultate pe care le-ar obține cu: un mixer planetar, un malaxor cu spirală sau un malaxor cu brațe tufante, garantând în oricare dintre procesele specifice un înalt nivel calitativ şi de randament.

Astfel, Aeromix se remarcă pe piață atât ca un echipament de producție revoluționar, în ceea ce priveşte performanțele tehnologice, cât şi ca o investiție optimă privind din punct de vedere economic.

În plus față de ustensilele tradiționale de mixare – spirală, lopată și tel – Aeromix este echipat cu alte 2 ustensile speciale pentru malaxaremixare un rașchetator și o ustensilă antirotantă.

Ceea ce face însă ca Aeromix să fie unic, faţă de alte echipamente de acest tip, este posibilitatea utilizării combinate și în același timp a 3 tipuri de ustensile. De exemplu, pentru malaxarea unui aluat, o spirală specială interacționează cu o altă ustensilă rotantă, având ca rezultate:
dubla rafinare a aluatului,
o mai bună aerare a aluatului, ca efect al distribuției continue a acestuia pe durata frământării/mixării,
reducerea timpului de lucru necesar pentru realizarea rețetei,
reducerea gradului de supraîncălzire a aluatului.
Astfel, în acest caz Aeromix funcționează ca un malaxor, însă cu un rezultat net superior din punct de vedere al calității aluatului final și îndeosebi în formarea rețelei glutenice.

Aeromix = Creșterea volumului produsului cu 50%

Aeromix aduce o îmbunătățire a performanțelor în cadrul proceselor de frământare / mixare, prin randamentul crescut și o mai bună capacitate de malaxare. Cu noul echipament se poate obține o creștere avolumului produsului cu 50%, față de 30% realizabil cu malaxoarele planetare clasice.

Versatilitatea și înalta performanță a noului echipament Aeromix sunt garantate de un cuplu de acționare cu nivel ridicat. Acesta asigură o putere maximă chiar și la turații reduse, aspect foarte important atunci când rețeta prevede o viteză de mixare scăzută.

Inovația adusă de echipamentul Aeromix este protejată printr-un brevet la nivel mondial și este disponibilă pe piață prin distribuitorii autorizați ai companiei Sigma, care au exclusivitate,completează managerul de vânzări Nebojsa Urosevic.

Sigma propune pe piață echipamentul Aeromix în 10 modele certificate CE și EAC, care cuprind capacități ale cuvei de la 7,5 la 160 litri.

  • Modele cu variație mecanică: cu 7 trepte de viteză, pentru capacități de la 10 la 40 de litri;
  • Modele cu variație electronică: cu 6 trepte de viteză, pentru capacități de la 7,5 litri, și cu 5 trepte de viteză + pauză, pentru capacități de la 60 la 160 litri. Acestea pot fi programate prin panoul de comandă digital. Modelele de 60 ÷ 160 litri sunt, de asemenea, echipate cu temporizator, contor de turații și termostat cu sondă centrală.

Accesorii opţionale

Pentru linia de echipamente Aeromix sunt disponibile o serie de accesorii opționale cum ar fi:
• sistem insuflare aer în cuvă,
• iluminare cu led a cuvei,
• sistem pentru golirea cuvei,
• sistem de nebularizare a apei,
• panou de comandă cu PLC,
• sistem de încălzire a cuvei,
• suport de perete pentru ustensile,
• versiune completă din inox,
• tensiuni speciale.

Atenția acordată clienților și dorința continuă de inovare fac parte din filosofia companiei Sigma, ajutându-ne să ne diferențiem pe piață. Prezența constantă alături de distribuitorii noștri, investiția în certificări, respectarea standardelor de maxim nivel privind igiena și siguranța, garantarea permanentă a serviciilor post-vânzare, sunt câteva dintre aspectele care au contribuit la succesul companiei Sigma pe piață”, punctează directorul companiei, Stefano Salvadori.

Citiți mai multe pe site-ul Arta Albă – Frământare intensă și gestionare simplă cu malaxoarele GOLD LINE de la SIGMA

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.