KING – Regele Mașinilor de mixat Frișca

• Compania italiană Frigomat, consacrată pe piața mondială a echipamentelor profesionale pentru înghețată, prezintă noul model de maşină pentru mixat frișca. Simplă în utilizare, rapidă și automată, noua mașină oferă posibilitatea unei igienizări complete

King – noul model de maşină pentru mixat frișca, de la Frigomat, se distinge în mod special prin capabilitățile de igienizare, unice pe piață, fiind proiectată pentru a ușura activitățile operatorului, dar şi pentru a asigura cele mai înalte standarde de igienă ale produsului.
Noul model King are două avantaje majore, care permit operatorului o curățare în profunzime a mașinii:

– Funcția de spălare automată a întregului circuit – simplifică și scurtează durata procesului de curățare a tuturor componentelor care intră în contact cu produsul;

– Posibilitatea de a demonta complet toate părțile care intră în contact cu produsul, pentru efectuarea operațiunilor de curățare și inspecție a fiecărui component în parte.

Atenţie deosebită pentru calitatea produsului

Noua maşină pentru mixat frișca se distinge și prin calitatea produsului obținut:
• erogatorul sub presiune, dotat cu electrovalvă, asigură obținerea unei structuri excelente a produsului și absența reziduurilor la finalul erogării;
• temperatura redusă din erogator permite menținerea produsului în condiţii optime;
• capul erogatorului, prevăzut cu duză din oțel inoxidabil, garantează calitatea aspectului produsului finit.

La acest nou model sunt de evidențiat și: pompa rotativă cu autodeclanșare, de ultimă generație; cuva extractibilă din oțel inoxidabil, cu o capacitate de 2 litri; sistemul de răcire prin tehnologia „anti-îngheț” și posibilitatea de reglare a cantităţii dorite la erogare.

Modelul King – soluţia ideală pentru laboratoare de cofetărie sau restaurante

Cu noul model King se obține o frișcă mixată la un nivel ridicat de calitate, indiferent dacă se folosește frișcă proaspătă, UHT sau produs vegetal.
Posibilităţile ample de reglare a overrun-ului (gradul de aerare) fac din această maşină o soluţie ideală atât pentru laboratoarele de cofetărie sau patiserie, cât și pentru gelaterii sau restaurante.
Cu ajutorul acestui echipament de ultimă generație se pot obține, rapid și simplu, frișcă mixată, preparate pe bază de frișcă , mousse-uri, cât şi decoruri pentru produse finite.

Design-ul minimalist şi elegant, permite amplasarea maşinii KING și în spații de vânzare, la vedere.

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente