Coacerea unui Start-Up în tendinţele actuale

• „Cuptorul Stria” este o brutărie deschisă în Reggio Emilia – Italia, în urmă cu doar câțiva ani, de un grup de tineri brutari, pasionați de meseria lor. Aceștia s-au format și specializat de-a lungul timpului lucrând în diverse brutării. Pentru noul și ambițiosul lor proiect, tinerii brutari au optat pentru tehnologia de coacere oferită de producătorul de cuptoare Tagliavini. I-am vizitat recent și cu această ocazie am vrut să aflăm și impresiile lor legate de experiența de lucru cu cuptor cu vatră achiziționat!

Michele, proprietarul brutăriei, a ales să achiziționeze un cuptor model Tronik, cu sistem automat de încărcare, după ce, pe durata formării sale profesionale în cadrul altor brutării, lucrase cu diverse tipuri și mărci de cuptoare.

Ce spune tânărul antreprenor despre achiziția făcută: Consider că alegerea unui cuptor marca Tagliavini este sinonimă cu siguranța. Obiectivul nostru a fost să producem în această brutărie produse de excelență, foarte diferite atât din punct de vedere al formei, cât și al ingredientelor utilizate. Astfel, producem aici pâine cu făinuri biologice și făinuri din cereale străvechi, dar și o mare varietate de alte produse, toate de o înaltă calitate și toate dospite cu maia naturală.”

Salvează energie şi coace perfect

„Standardul de calitate al cuptoarelor Tagliavini ne permite să coacem, în același timp și în maximă siguranță, produse cu forme sau compoziții diverse, grație posibilității de a alege parametrii diferiți pentru fiecare vatră în parte.”
Brutarul susține că ,,în cei cinci ani de când lucrăm cu acest cuptor, la capacitate maximă, am înregistrat economii semnificative la consumul de energie electrică, ceea ce nu credeam că este posibil. Mai mult de atât, generatorul de vapori este cu adevărat excepțional, ceea ce ne permite să obținem produse de foarte bună calitate.”

Referitor la utilizarea cuptorului, proprietarul a ținut să sublinieze că de la deschiderea brutăriei nu a întâmpinat nicio problemă.

„Oricare dintre noi putem lucra extrem de ușor cu acest cuptor, grație unităților de control intuitive și simple în utilizare. De aceea susțin că pentru noi marca Tagliavini este sinonimă cu siguranța!”

Pietro Tanzi, Export Manager Tagliavini SpA

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.