Noutăți Procusini la IBA 2023

• Print4Taste prezintă în cadrul IBA 2023 noutățile din gama de imprimante 3D pentru ciocolată Procusini.

În secțiunea Start Up din cadrul expoziție IBA 2023, un adevărat spectacol al inovației și creativității tehnologice, Redacția Arta Albă și Mihai Todor, Director de Vânzări la Cofetarul Isteț, au avut ocazia să asiste la o demonstrație a performanțelor noii imprimante 3D de ciocolată Procusini mini.

Noutăți Procusini la IBA 2023
Gerd Funk, CEO al companiei Print4Taste și Mihai Todor, Director de Vânzări la Cofetarul Isteț

Gerd Funk, CEO al companiei Print4Taste din Freising, Germania ne-a spus câteva cuvinte și despre modele de top al noii game Procusini, adaptate profesioniștilor ciocolatieri, „Procusini Performance Stack“, cu accent pe randament și pe ușurința în operare.

Chiar și modelul de bază „Procusini Single“ din noua familie de produse are o suprafață de producție de 5 ori mai mare în comparație cu modelul predecesor, precum și un sistem de ghidare a operatorului intuitiv prin intermediul unui ecran tactil cu instrucțiuni în 5 limbi.

Noutăți Procusini la IBA 2023

Procusini mini

Noua imprimantă 3D pentru ciocolată Procusini mini, prezentată de compania Print4Taste la IBA 2023, oferă profesioniștilor din domeniu posibilitatea de a-și printa singuri decorurile din ciocolată, acum cu un efort financiar substanțial redus. Este pentru prima dată când o imprimantă 3D pentru ciocolată devine accesibilă pentru un număr mai mare de profesioniști din domeniu, datorită costului diminuat.

Aparatul este disponibil imediat și se adresează profesioniștilor care, pe lângă ușurința în utilizare, se așteaptă să își poată face propriile setări. Și asta nu este tot! Procusini mini permite folosirea propriei ciocolate și asta pentru că se pot face și salva setări individuale pentru temperatură, viteză etc.

Dacă nu sunteți dornici să folosiți propria ciocolată, puteți folosi cu succes batoanele de ciocolată speciale de la producător, așa-numitele „3D Choco Refills“. În acest caz, toate setările sunt deja realizate de către producător și puteți începe imediat să vă creați decorurile artistice.

Pictogramele auto-explicative și instrucțiunile de utilizare în 5 limbi asigură operarea intuitivă a imprimantei, prin intermediul unui ecran tactil. De exemplu, etichetele de ciocolată pentru prăjituri sau deserturi pot fi create în doar câteva minute, fără cunoștințe prealabile.

Pachetul de livrare include peste 1000 de șabloane gratuite și acces la Clubul Procusini unde alte șabloane sunt disponibile online. De asemenea, pot fi create obiecte individuale, cum ar fi litere și logo-uri.

Toate echipamentele Procusini poartă garanția tehnologiei „Made in Germany“. Acestea sunt fabricate la sediul central al producătorului din Freising, lângă München, și sunt supuse unui test complet de funcționare înainte de livrare.

Imprimantele Procusini, produse de compania Print4Taste, din Germania le puteți comanda la Cofetarul Isteț din Brașov.

Articol realizat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă

Citiți pe Arta Albă și: Ciocolaterie – 3 tendințe de urmat în 2024

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente