Linii automate pentru prelucrarea aluatului de foitaj de la Canol

• Cu 50 de ani de experiență în proiectarea și dezvoltarea de utilaje și instalații pentru industria de panificație și patiserie, compania CANOL oferă o gamă largă de produse și echipamente atât pentru sectorul industrial, cât și pentru cel artizanal.

Pe lângă această gamă diversificată de accesorii și echipamente dezvoltate pentru obținerea unei varietăți extinse de produse de patiserie cu diferite tipuri de aluat, umplutură, forme și dimensiuni, CANOL asigură și servicii de consultanță pentru a asista clienții în găsirea celei mai potrivite soluții din gama de produse din portofoliu. De asemenea, oferă posibilitatea de personalizare a echipamentelor pentru a se potrivi nevoilor individuale ale fiecărui client.

Compania italiană propune în piața de profil două versiuni ale liniei automate de prelucrare a aluatului de foitaj adaptate în funcție de capacitatea de producție: versiunea compactă, pentru capacități de producție reduse, ideală în cazul spațiilor limitate de lucru și versiunea industrială, pentru capacități mari de producție.

Cu ajutorul liniilor automate de prelucrare a aluatului de la Canol se poate obține o gamă de peste 80 de produse de patiserie diferite. Echipamentele sunt potrivite pentru producția în flux continuu de aluat pufos, aluat de croissant sau aluat danez fără a exercita stres sau tensiune asupra aluatului, garantând calitatea și omogenitatea produselor obținute.

Linii automate Canol

Integrabile în linii preexistente

Proiectate într-o manieră modulară, echipamentele Canol de prelucrare a aluatului sunt integrabile în linii preexistente pentru a automatiza procesul de lucru și pentru a mări capacitatea de producție. Pentru a se adapta optim la spațiul de producție, sunt disponibile atât în configurații tradiționale („L”, „U”, „S”), cât și în configurații specifice necesităților unui spațiu aparte.

Un mare plus al echipamentelor dezvoltate de Canol îl constituie liniile de preparare a produselor de patiserie capabile să producă aluat de foitaj cu încorporarea automată a margarinei și a untului și cu număr reglabil de straturi.

Linii automate Canol

Totodată, liniile de la Canol pot fi prevăzute cu benzi pentru repausul aluatului, cu celule cu temperatură controlată pentru a garanta obținerea unor produse de calitate.

Toate liniile automate dezvoltate de compania Canol se remarcă prin flexibilitatea lor în producție, fiabilitate și simplitate în utilizare.

Gama completă de echipamente Canol este distribuită de compania NovaPan din Brașov.

Linii automate Canol

Articol tradus și editat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă

Citiți pe Arta Albă și: Mesele de lucru de la Canol – simplitate, flexibilitate și productivitate ridicată

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.