Noi articole din gama Pavoni Italia

• Noile articole din gama Pavoni Italia au fost create pentru a îmbogăți oferta de echipamente, ustensile și accesorii dedicate Crăciunului și Zilei Îndrăgostiților.

Noile articole din gama Pavoni, concepute pentru a aduce un suflu proaspăt creațiilor dedicate celor mai populare sărbători, vor face senzație printre pasionații din domeniu: matrițe termoformate, matrițe pentru tablete de ciocolată (Choco Bar Moulds), forme din silicon pentru prăjituri și monoporții, benzi din inox microperforate pentru Viennoiserie, matrițe termoformate serigrafiate fără E171 și AZO, precum și o noua linie rafinată de decorațiuni: pepite sidefate de ciocolată.

Noi articole din gama Pavoni Italia

Noi articole din gama Pavoni Italia

Ideile originale vor transforma Crăciunul într-o sărbătoare de excepție! Cu noile matrițe termoformate marca Pavoni Italia, create în colaborare cu Pastry Chef Davide Comaschi, este și mai ușor să adăugați o notă de stil creațiilor dumneavoastră. Lăsați-vă ghidat de liniile flexibile și suple ale Fluent Tree și Blob Tree, care reinterpretează conceptul de brad de Crăciun de ciocolată. La fel și Hexagon Tree, copacul cu detalii poligonale și cometa Polaris sunt pregătite să vă ajute în crearea unor deserturi spectaculoase.

Noi articole din gama Pavoni Italia

Desertul Bûche de Noël beneficiază și el de o reinventare! Forma tradițională va fi reîmprospătată cu Santa Log și Express Log, două modele dezvoltate în colaborare cu World Chocolate Master Frank Haasnoot, pline de eleganță și creativitate, toate putând fi interpretate într-un stil personalizat. La acestea se adaugă matrița Moș Crăciun, pentru o monoporție originală, care captează într-o simplă formă întreg spiritul Crăciunului.

Sunt multe motive pentru a iubi noile Matrițe Xmas Choco Bar! Bubble Tree, Xmas Village și Xmas Friends sunt create prin colaborarea echipei Pavoni Italia cu talentatul Fabrizio Fiorani. Noi forme de umplut cu toată dragostea dumneavoastră pentru ciocolată!

Noua colecție Je t’aime

Recreează clasica tehnică a „pochage”-ului folosind noua colecție specială dedicată Zilei Îndrăgostiților dezvoltată sub designul unic Je t’aime semnat de Cédric Grolet, în două formate: tort mare și monoporție. Combinați formele pentru a crea un design unic, potrivit pentru a sărbători fiecare moment special și menit să seducă toți îndrăgostiții. Îmbogățiți-vă creațiile cu ajutorul detaliilor impresionante prin folosirea matriței Dentelle semnată de Cédric Grolet, în două formate: tort mare și monoporție.

În România, gama de produse marca Pavoni Italia poate fi achiziționată prin Cofetarul Isteț – Brandul companiei Nova Pan, dedicat ustensilelor și accesoriilor pentru cofetărie, patiserie, ciocolaterie și gelaterie – din magazinul online www.cofetarulistet.ro sau direct din magazinul de la sediul din Brașov.

Pentru a descoperi întreaga gamă de produse Pavoni vizitați site-ul pavonitalia.com și consultați catalogul complet al produselor: o selecție largă de matrițe, culori, echipamente și accesorii. În luna ianuarie 2023 Pavoni Italia va lansa noul catalog Food Equipment care va conține toate noutățile din domeniu.

Articol editat de Redacția Arta Albă.

Citește pe Arta Albă și: Șofranul – cel mai scump condiment din lume

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente