IGIENOVA – dezinfectant pentru mâini şi suprafeţe

Odată cu răspândirea noului coronavirus, se pune mult accentul pe metodele de prevenţie. Dezinfectarea obiectelor şi suprafeţelor, cu care intrăm adesea în contact, trebuie să fie o preocupare poate la fel de importantă ca spălatul des și corect pe mâini, purtarea măştii şi distanţarea fizică.
Pe parcursul zilei, majoritatea persoanelor ating de nenumărate ori telefonul mobil, cheile etc. Deci, curățarea acestora cu dezinfectant ar putea ajuta la protecţia noastră şi prevenirea răspândirii virusului.

De ce să alegi igienizantul IGIENOVA de la Cofetarul Isteţ?

  • Este delicat cu mâinile tale – lasă pielea mâinilor fină, cu senzaţia de curat. Nu îmbâcseşte şi nici nu usucă pielea mâinilor, putând fi folosit în mod frecvent fără să provoace iritaţii
  • Are un miros fresh de lămâie
  • Este potrivit pentru dezinfectarea obiectelor şi suprafeţelor cu care intri des în contact şi care nu pot fi spălate cu apă şi săpun (telefon, chei, portofel, tastatură etc.)
  • Nu încarcă şi nu pătează suprafeţele
  • Dezinfectează prin pulverizare – soluţia igienizantă ajunge astfel şi în zonele înguste unde prin alte metode nu se poate dezinfecta

Dezinfectant pentru mâini și suprafețe pe bază de alcool 75% și glicerină.

dezinfectant igienova cofetarul istet

Igienova este un produs Cofetarul Isteţ realizat în baza unei formule speciale, având un timp de contact prelungit și o mai bună acțiune pe piele și pe suprafețe. De asemenea, are efect de hidratare, datorită conținutului de glicerină.

Soluția hidroalcoolică IGIENOVA are o concentrație de alcool 75%. Asigură curățarea profundă a mâinilor, suprafețelor și țesăturilor. Este recomandată pentru dezinfectarea externă a dispozitivelor mobile (telefon mobil, tableta etc. prin ştergere, nu prin pulverizare).

Produs realizat conform formulei recomandate de OMS.

Găsiţi dezinfectantul IGIENOVA în flacoane cu pulverizator la 190 ml sau sub formă de spray la 300 ml.

Pe site-ul Cofetarul Isteţ poţi comanda flaconul sau spray-ul IGIENOVA pentru protecţia ta şi prevenirea răspândirii infecției.

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente