GREEN SUGAR – îndulcitorul 100% natural

• GREEN SUGAR are puterea de îndulcire similară zahărului, dar fără after-taste-ul specific șteviei și face ca rețetele de prăjituri să fie foarte ușor de adaptat. Este stabil termic și nu schimbă gustul alimentelor sau băuturilor pe care le îndulcește. 

„Laboratoarele Remedia” este, de peste 25 de ani, un nume de notorietate în industria farmaceutică românească, fiind unul din marii producători autohtoni de suplimente nutritive, vitamine și  minerale, pe baza ingredientelor de calitate. „Laboratoarele Remedia” este și producătorul exclusiv al Green Sugar, noul îndulcitor 100% natural, cu 0 calorii și 0 indice glicemic.

GREEN SUGAR (www.greensugar.ro) este înregistrat în Uniunea Europeană ca produs 100% natural, cu 0 calorii și 0 indice glicemic, obținut din Extract de Stevia Rebaudiana de înaltă puritate și eritritol (primul poliol natural obținut din porumb, prin fermentație cu drojdia Moniella pollinis).

„Prin efectul antiinflamator și antioxidant puternic, Green Sugar ar putea să însemne un aliment nutrițional excelent pentru extinderea vieții indivizilor care îl consumă zilnic”, afirmă dr. Romulus Ioan Scorei, profesor la Universitatea din Craiova și cercetător și fondator al Institutului de Cercetare Bioboron. In plus, Green Sugar nu fermentează și este recomandat persoanelor care suferă de diabet, fenilcetonurie, sindrom de colon iritabil și colită de fermentație. În cazul persoanelor supraponderale, extractul din frunze de Stevia Rebaudiana creează o senzație de sațietate, având o acțiune dublă asupra centrului foamei din creier și asupra terminațiilor  nervoase din stomac!

Pe o piață de consum în care majoritatea alimentelor sunt modificate sau conțin conservanți dăunători organismului, trebuie menționat faptul că Green Sugar nu are în  componență materii prime modificate genetic și nu produce dependență prin administrare pe termen îndelungat. Produs susținut de Societatea Română de Nutriție.

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.