Bites – Gamă de umpluturi cremoase cu incluziuni

• Bites este o gamă inovatoare de umpluturi cremoase cu incluziuni, o combinație fină de gusturi clasice, cum ar fi vanilie, caramel sau caise și texturi surprinzătoare: bucăți de nuci sau de arahide prăjite și crocante. 

Gama Bites este răspunsul Zeelandiei la unul dintre trendurile de consum ce câștigă teren în ultimii ani pe piața produselor de cofetărie și patiserie, respectiv combinațiile de texturi opuse cum ar fi textura crocantă combinată cu cea catifelată, textura moale combinată cu cea tare sau cea gumată cu cea umedă.

Textura îmbunătățește gustul în general, dar, în același timp, influențează și  papilele gustative prin senzațiile create. În prezent, într-un singur produs sunt utilizate mai multe texturi diferite, cu scopul de a combina o întreagă paletă de senzații. Cele trei produse disponibile din gama Bites sunt:

  • Bites Salted Caramel Peanuts – umplutură delicioasă cu caramel veritabil, cu un gust ușor sărat și arahide prăjite și crocante;
  • Bites Apricot Walnuts – umplutură delicată și fină cu piure de caise și bucăți de nuci pentru o textură crocantă;
  • Bites Vanilla Walnuts – umplutură clasică de vanilie cu incluziuni de nuci într-o combinație premium

Pentru mai multe detalii, contactați reprezentantul Zeelandia sau ne puteți găsi la: Zeelandia România, Iași, Valea Lupului, DN 28 nr 4, tel. 0232.217. 024, fax 0232.217.034, e-mail:  office@zeelandia.ro, website: www.zeelandia.ro.

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente