SPINNER – Suport rotativ pentru tort

• SPINNER este un produs nou pe care îl puteți găsi la Cofetarul Isteț. A fost un produs foarte solicitat de către profesioniștii cofetăriei din România, datorită versatilității lui și  datorită ofertei limitate sau inexistente din România.

Dispozitivul, promovat de Cofetarul Isteț, este foarte ușor de utilizat cu ajutorul potențiometrului cu dublu sens. Astfel, platoul superior se poate roti în sensul acelor de ceasornic, dar și în sens invers. Viteza se poate regla de la 1 la 80 rotații pe minut. Platoul superior are diametrul de 24 cm și este inscripționat cu gradații pentru decoruri ușor de realizat. Dispozitivul vine însoțit și de un covoraș de silicon transparent. Acesta se poate aplica peste platou pentru a se putea realiza o curățare facilă, după ce s-a obținut decorarea produsului dorit.

Produsele decorate pot fi foarte  variate, de la monoporții până la torturi. Acestea se poziționează pe platoul suportului rotativ și se pornește rotația în sensul dorit, cu viteza potrivită pentru tipul de decorare ales. Decorul se poate realiza pe partea superioară a produsului sau pe laterala acestuia, în funcție de dorința cofetarului. Acest suport rotativ electric se poate utiliza și pentru prezentarea diferitelor produse de  cofetărie. De exemplu, se poate poziționa un tort, se setează la o viteză minimă de rotație și se expune în vitrina cofetăriei.

SPINNER

Specificații tehnice:
Voltaj: 112-230 VAC / 50-60 HZ
Putere: 15 W
Dimensiuni: 27 x 26 x H12 cm
Greutate: 1,6 KG
Diametru platou: 24 cm

Citiți pe Arta Albă și Imprimanta alimentară Inkjet – Pasticcina 4.0

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.