Decora, un brand pentru pasionații de patiserie și cofetărie

• Urmând antica tradiție a patiseriei italiene, în 1998 ia naștere brandul Decora, o afacere a familiei De Luca, din Salerno Italia.
• Membrii acesteia s-au bazat pe cei peste patruzeci de ani de experiență în sectorul echipamentelor pentru patiserie și Ho.Re.Ca.

 Decora – o afacere de familie

Urmând antica tradiție a patiseriei italiene, în 1998 ia naștere brandul Decora, o afacere a familiei De Luca, din Salerno Italia. Membrii acesteia s-au bazat pe cei peste patruzeci de ani de experiență în sectorul echipamentelor pentru patiserie și Ho.Re.Ca.
Carlo De Luca a fost cel care a intuit atunci necesitatea de a pune la dispoziția publicului pasionat de arta patiseriei și cofetăriei o gamă de ustensile profesionale cu prețuri mai accesibile, pentru prepararea și decorarea deserturilor. Până la acel moment acestea erau destinate doar profesioniștilor din domeniu.
În timp, lui Carlo De Luca i s-au alăturat copiii săi Pietro, Margherita și Serena, care, cu multă pasiune, transmit și duc mai departe valorile companiei.


Carlo De Luca ne dezvăluie în cele ce urmează care au fost și sunt valorile familiei De Luca, puse în practică zi de zi, prin munca în echipă sub Brandul Decora, valori care i-au condus spre succes.

Pasiune: Prepară cu Iubire!

,, Știm că ingredientele principale în patiserie și cofetărie sunt Iubirea și Pasiunea.
De aceea ne punem la dispoziție experiența, pentru a oferi produse de calitate, care să vină în sprijinul cofetarilor sau care să inspire în crearea de mici sau mari opere de artă, dulci și savuroase.”

Decora

Creativitate: Cercetare și dezvoltare

,, Activitatea de cercetare și de proiectare a produselor noastre se bazează pe o echipă experimentată și creativă, preocupată de cerințele pieței, dar și de garantarea unor înalte standarde de calitate.
În acest sens ne bazăm și pe suportul laboratorului de probe de la sediul nostru, unde toate produsele sunt testate, astfel încât să fim siguri că oferim o gamă completă și sigură de soluții practice și profesionale, garantate prin formula <<Made in Italy>> și prin brandul nostru, Decora.”

Decora
Responsabilitate: Clientul înainte de toate!

,, La baza politicii companiei noastre stă atenția constantă la cerințele clienților.
Echipa Decora este competentă și disponibilă, capabilă să se ocupe de orice tip de solicitare în cel mai scurt timp.
Depozitul Decora, automatizat și aprovizionat în mod continuu, permite procesarea comenzilor într-un timp scurt și cu respectarea trasabilității fiecărei expedieri în parte.”

Comunicare: Contact permanent cu clienții

,, Departamentul de comunicare Decora este tânăr și creativ. Acesta se folosește de o sală de bucătărie și de un studio fotografic, aflate la sediu, pentru realizarea de cursuri, video tutoriale și rețete pas cu pas.
Astfel, colegii noștri sunt atenți să pună în valoare pe internet, produsele și brandul Decora. Totodată, ei asigură o puternică prezență și pe rețelele de socializare, prin intermediul cărora reușesc să dezvolte acea empatie care leagă compania de proprii consumatori.”

Decora
Inima verde: Protejăm mediul înconjurător

,, În spiritul respectării mediului înconjurător, suntem dedicați politicii de limitare a deșeurilor și a consumului. În acest scop, la sediul companiei am instalat un sistem fotovoltaic care, producând energie curată, reduce totodată impactul emisiilor de dioxid de carbon cu peste 10.000 kg pe an.
Chiar și produsele noastre au ,,o inimă verde” pentru că cele din plastic, inclusiv ambalajele, sunt realizate din materiale reciclabile. Pentru imprimarea ambalajelor Decora utilizăm cerneluri cu pigmenți vegetali, fiind așadar atenți, pe de o parte, la protejarea mediului și, pe de altă parte, la siguranța ambalării produselor destinate contactului cu alimentele.”

Decora
Produsele marca Decora

Astăzi Brandul Decora numără 23 de ani de activitate, este prezent și cunoscut în peste 32 de țări și reunește peste 2000 de produse destinate atât profesioniștilor, cât și amatorilor pasionați de arta albă.

În prezent, sub brandul Decora sunt produse și comercializate:

  • O multitudine de ustensile de bază destinate sectorului de patiserie, cofetărie și ciocolaterie. Astfel, gama cuprinde de la teluri din inox, merdenele (sucitoare), vase gradate, site, spatule de diferite forme, poșuri, ustensile speciale, până la specialele matrițe profesionale din policarbonat, destinate ciocolateriei.
  • O altă categorie importantă de produse Decora o reprezintă formele pentru copt, din aluminiu sau silicon, în diferite modele și dimensiuni, decupatoarele, șabloanele pentru decorare, coloranții alimentari și decorurile din zahăr sau pastă de zahăr.

Decora

Decora

,,Gamă de produse Decora este foarte complexă și a fost creată de familia De Luca pornind de la ideea de a ușura și garanta utilizatorilor (profesioniști sau amatori/pasionați)  obținerea unor rezultate deosebite, atât în procesul de preparare a deserturilor, cât și în faza creativă de decorare a acestora”, a declarat pentru Arta Albă, Mihai Todor, director de vânzari al Brand-ului Cofetarul Isteț de la SC Nova Pan.

,,Suntem foarte multumiți de raportul calitate-preț al produselor Decora. Când spun asta mă refer atât la feed-back-ul pe care îl am din partea clienților noștri, cât și la concluziile mele, în calitate de utilizator-amator al produselor Decora. Din acest motiv, produsele de la Decora Italia se regăsesc în magazinul nostru online, https://www.cofetarulistet.ro/marci/decora, putând fi achiziționate și direct din magazinul nostru de desfacere din Brașov”, a mai subliniat Mihai Todor.

,,Compania Nova Pan colaborează cu cei de la Decora Italia încă din anul 2010, în calitate de distribuitor autorizat pentru România. Cei peste 10 ani de bună colaborare reprezintă, cred, o dovadă în plus a seriozității acestei companii și a calității produselor lor, în condițiile în care noi ne selectăm cu mare atenție furnizorii”, a ținut să sublinieze Gabriela Poteraș, director adjunct al SC Nova Pan.

Articol realizat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă

Citește pe Arta Albă și: Top 6 tendințe de urmărit în patiserie, cofetărie, ciocolaterie și panificație

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.