Cuptoarele rotative din seria C de la Sveba Dahlen –  flexibilitate și eficiență energetică

• Cuptoarele rotative din seria C, produse de SVEBA DAHLEN – Suedia, garantează coacerea optimă și eficiența la fiecare folosire.

Seria C de cuptoare produse de SVEBA DAHLENSuedia este caracterizată de designul compact și de capacitatea mare de producție. Cuptoarele sunt dotate cu un sistem patentat de alternare a sensului de rotație a căruciorului în timpul coacerii, oferind produselor o coacere mai rapidă, uniformă și eficientă din punct de vedere energetic.

Sunt compacte, fiind concepute pentru a se încadra optim și într-un spațiu de lucru redus. Sunt disponibile în patru dimensiuni și pot fi alimentate cu energie electrică, cu gaz sau ulei. Panoul de control digital smart cu care sunt dotate cuptoarele este practic și design-ul bine conceput îl fac foarte ușor de integrat și de utilizat în majoritatea brutăriilor și patiseriilor.

Cuptoarele rotative

Coacerea uniformă este datorată optimizării vitezei de rotație a căruciorului, precum și de fluxul de aer orizontal. În plus, sistemul integrat de abur oferă produsului o crustă plăcută. Oprirea rotație se face automat, fiind facilitată astfel descărcarea, deoarece rastelul va fi întotdeauna poziționat corect în raport cu ușa atunci când cuptorul este deschis. Când mânerul ușii este eliberat ( fără deschiderea ușii ), rastelul se va roti automat în poziția de descărcare. Sistemul de închidere al ușilor, dotat cu arcuri, menține ușa deschisă în timpul încărcării sau descărcării cuptorului.

Cuptoarele rotative

Eficiența energetică a cuptoarelor din seria C este datorată izolației robuste, realizată din straturi suprapuse de vată minerală. Ușa cuptoarelor este de asemenea izolată și dispune de un geam temperat dublu, care se poate deschide pentru a facilita curățarea între foile de geam.

Tehnologie de încredere

Toate aceste caracteristici, împreună cu panoul de control digital smart și sistemul de încălzire de capacitate ridicată, fac din cuptoarele din seria C o gamă eficientă energetic care ajunge rapid la temperatura potrivită, oferind totodată posibilitatea de măsurare a consumului de energie per fiecare utilizare. În plus, acestea optimizează și spațiul de lucru, deoarece căldura rămâne în interiorul camerei cuptorului. De asemenea, modulul Eco integrat înseamnă că, atunci când nu este utilizat, cuptorul intră în stand-by.

Pentru cei care își doresc echipamente performante, eficiente energetic și ușor de utilizat cuptoarele rotative produse de SVEBA DAHLENSuedia. Acestea oferă tehnologie de încredere, care permite profesioniștilor din industria de panificație libertatea de creație la un preț de investiție redus.

Sistemul patentat IBS al cuptoarelor Sveba Dhalen pentru rotația alternativă – în ambele direcții – a căruciorului în interiorul cuptorului asigură o coacere mai rapidă, mai uniformă și mai eficientă din punct de vedere energetic. Sistemul a fost dezvoltat pentru a se asigura că produsele coapte primesc căldură egală pe toate fețele. Acest lucru va fi reflectat atât în gustul produsului finit, cât și în aspectul deosebit.

Un astfel de echipament de încredere, eficient și ușor de utilizat, a fost alegerea firească pentru Bread House, prima brutărie artizanală deschisă în Brașov de Compania Harmopan, care a devenit beneficiara tehnologiei de top IBS dezvoltată de Sveba Dahlen. Încă de la prima utilizare a cuptorului rotativ C 252 cu alimentare pe gaz, pâinea produsă s-a ridicat la nivelul așteptărilor: rumenă, coaptă uniform, gata să încânte simțurile consumatorilor.

Cuptoarele rotative Serie C produse de SVEBA DAHLENSuedia le găsiți la Nova Pan Brașov , importator și distribuitor în România.

Articol realizat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă

Citiți pe Arta Albă și: Noua definiție globală oficială a unui aliment cu cereale integrale

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente