Nova Pan lansează gama de uleiuri premium pentru divizoare și mașini de feliat pâine

• Nova Pan, unul dintre principalii furnizori de echipamente pentru panificație din țară, lansează pe piață două tipuri de uleiuri premium: NOVOIL D (pentru divizoare aluat) și NOVOIL S (pentru mașini de feliat pâine). Produsele vor putea fi achiziționate chiar de la începutul anului 2021 direct de la Nova Pan. În primul trimestru, prețul va fi unul special, oferind astfel posibilitatea cât mai multor producători din industrie să testeze noile produse.

NOVOIL este un lubrifiant pe bază de ulei vegetal de uz alimentar

NOVOIL-D a fost special creat pentru mașinile de divizat aluat. Utilizarea constantă a uleiului NOVOIL-D protejează mecanismul de divizare, determinând creșterea duratei de viață a ansamblului mecanic și implicit reducerea erorilor de divizare.

NOVOIL-S este preparat după o rețetă specială și se utilizează pentru mașinile de feliat pâine. Utilizarea constantă a produsului crește durata de viață a lamelor de feliere. De asemenea, ajută la îmbunătățirea operațiunii de feliere, rezultând astfel produse finite de calitate.

De ce să alegi uleiurile NOVOIL pentru echipamentele tale

• Proprietăți superioare de lubrifiere datorită conținutului de ulei vegetal, de uz alimentar
• Rezistență oxidativă ridicată
• Nu influențează gustul și mirosul produsului finit
• Consum scăzut de ulei

Lubrifianţii NOVOIL-D și NOVOIL-S se comercializează în recipiente metalice de 10 și 25 litri. Acestea garantează o bună stabilitate a produsului în condiţii corecte de depozitare. Mai multe detalii despre produs găsiți pe website-ul Nova Pan, în categoria „Consumabile”.

Uleiurile premium NOVOIL-D și NOVOIL-S pot fi comandate telefonic (0268 331 332), prin email (service@novapan.ro) sau online, AICI.

Nova Pan, din nou în întâmpinarea producătorilor din panificație și patiserie

Nova Pan este un furnizor de soluții profesionale pentru morărit, panificație, patiserie și cofetărie, care își desfășoară activitatea de aproape 20 de ani. Fie că este vorba de echipamente de ultimă generație, de asistență tehnică sau de consultanță în alegerea celor mai potrivite utilaje, Nova Pan a reușit mereu să onoreze proiectele pe care le-a început.

Peste 1.300 de companii din industrie au colaborat cu echipa Nova Pan, beneficiind astfel de întreg suportul și experiența specialiștilor.

Din 2001 până în prezent, NOVA PAN se preocupă să fie alături de companiile din panificaţie, patiserie, cofetărie oferind echipamente pentru domeniu. Astfel Nova Pan are mai multe divizii specializate în vânzări echipamente și piese de schimb, asistenţă tehnică, integrare de linii industriale cu diferite grade de automatizare.

Începând din anul 2012 oferă şi gama de ustensile şi accesorii comercializată sub brandul Cofetarul Isteţ. Trei ani mai târziu, Nova Pan a lansat pe piață produsul CLIPBAND – banda clips pentru închiderea ambalajelor de panificaţie, fiind unicul producător din România pentru acest produs, iar din iulie 2017, transmite informaţii de specialitate în domeniu prin publicaţia şi site-ul Arta Albă.

Acum Nova Pan lansează noul său brand, NOVOIL – lubrifianţi pe bază de ulei vegetal de uz alimentar pentru divizoare volumetrice şi maşini de feliat pâine. Noua gamă de produse premium se va alătura celorlalte consumabile comercializate deja de mulți ani pe piața din România și nu numai.

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.