Vitrina frigorifica MUROZERO, în lupta pentru Compasso d’Oro 2019

Noul produs al prestigioasei companii CIAM a intrat în lupta pentru câștigarea premiului Compasso d’Oro 2019
Fabrizio Milesi, arhitect designer, Ciam SPA

Vitrina frigorifică Murozero Slide este noul produs cu care prestigiosul furnizor de echipamente și design pentru baruri, produse de patiserie, înghețată și magazine, CIAM, a intrat în competiția pentru câștigarea premiului Compasso d’Oro 2019. Anunțul a fost făcut în prezența lui Federico Malizia, directorul executiv al CIAM și Fabrizio Milesi, arhitect și designer, care au participat la ADI Design Index 2018, selecția anuală a Asociației pentru Design Industrial (ADI) care an de an, reunește cei mai buni designeri italieni din domeniu. Celebra distincție Compasso d’Oro  datează din 1954 şi este acordată la fiecare doi ani de către un juriu special al Asociației Italiene pentru Design Industrial și al Fundației Asociației Italiene pentru Design Industrial. Produsele sau conceptele intrate în competiție pentru câștigarea premiului sunt selectate de un comitet de experți, designeri, critici, istorici, jurnaliști, membri ai ADI sau externi.

Murozero Slide, un nou concept

Cu un design contemporan și o tehnologie avansată, Murozero Slide este o vitrină frigorifică, ventilată, care are o deschidere coplanară de 3 metri. Fața de alte produse din această gamă,  Murozero Slide are o cameră mai mare pentru expunerea produselor și  este disponibil în diferite finisaje și materiale, cum ar fi rășină sau piatră. Este disponibil în ambele variante pentru produse de patiserie şi ciocolaterie. Noul produs al celor de la CIAM a fost inclus în itinerarul expozițional și multimedia de la Muzeul Național de Știință și Tehnologie Leonardo Da Vinci, care colectează și prezintă cele mai noi concepte din domeniu.

CIAM,lider în domeniul amenajării magazinelor și a sectoarelor frigorifice profesionale

CIAM este o companie de prestigiu în furnizarea de soluții profesionale şi design pentru expunerea produselor de patiserie, cofetarie, gelaterie, dar și HoReCa. Fondată în 1977 de Giuseppe Malizia, Ciam a devenit, în doar câțiva ani, lider de piaţă în domeniu. În anul 2010, CIAM inaugura noua fabrică de 23.000 de metri pătrați în Petrignano, din regiunea Perugia, Italia, o investiție ce se ridica la 15.000.000 miloane de euro.

 

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente