Maşini de tăiat cu ultrasunete

 Mașini de tăiat Ultracut Filou

Maşina de tăiat Ultracut Filou asigură porţionarea produselor de patiserie și cofetărie fără pierderi, cu rigurozitate germană, folosind tehnologia de tăiere cu ultrasunete.

 

Compania germană Döinghaus cutting and more GmbH scrie deja poveşti de succes în urma vânzării a o sută de mașini de tăiat cu ultrasunete de tipul Ultracut Filou în ultimii trei ani. Astfel, Ultracut Filou a devenit cel mai bine vândut echipament al companiei.
Prototipul acestei  mașini a fost prezentat pentru prima oară la târgul Südback 2013 din Stuttgart, eveniment dedicat sectorului de panificaţie, patiserie, cofetărie din Germania.

La expoziţia IBA de la München de anul acesta, Ultracut Filou a fost echipată cu un soft de ultimă generaţie, versiunea 4.5, cu ajutorul căruia maşina are posibilitatea să execute peste 11 modalităţi diferite de tăiere. Astfel, Ultracut Filou stabileşte noi standarde de performanţă în domeniu.
Tăierea de dreptunghiuri, triunghiuri, torturi și noua tăietură tip diamant sunt doar câteva dintre nenumăratele posibilități de porţionare.

Ce spun acționarii companiei ?

Dieter Döinghaus, Manager şi acţionar: „Cu toate că cererea pentru o mașină de tăiat compactă și totodată eficientă ne era cunoscută de mult, feedbackul extrem de pozitiv pe care l-am primit din piaţă ne-a surprins plăcut.” De fapt, „cât de compactă poate deveni o mașină de debitat folosind tehnologia de tăiere cu ultrasunete…”, a fost întrebarea de la care a început totul.

Holger Witkowski, Manager şi acţionar: „Să dezvoltăm o mașină de tăiat compactă, pe de o parte, și să alegem capul de tăiere cu ultrasunete potrivit, pe de altă parte, a fost o provocare. În final a fost un efort colectiv al tehnicienilor şi inginerilor, care a dus la succes.”Cine este Döinghaus ?

Döinghaus cutting and more GmbH a fost înființată în 2009 de Dieter Döinghaus și Holger Witkowski în Salzkotten. Compania este specializată în producţia și dezvoltarea mașinilor de tăiat cu ultrasunete pentru panificaţie, patiserie, cofetărie, dar şi pentru alte ramuri ale industriei alimentare.

Ceea ce a început în anul 2009 cu patru colaboratori, a crescut, în timp, la peste 40 de angajați. Clădirea care adăposteşte producţia şi birourile din Salzkotten a fost, de asemenea, extinsă de mai multe ori în ultimii ani pentru a face faţă cererilor tot mai numeroase şi mai complexe.

 

Döinghaus cutting and more
GmbH & Co. KG
33154 Salzkotten| Germany
www.cuttingandmore.de


Reprezentant în România:
0740 311 330
www.novapan.ro

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.