INDAGRA și INDAGRA FOOD

Anul acesta, în perioada 27 – 31 octombrie, la București se vor desfășura EXPO INDAGRA – Târgul internațional de produse și echipamente din domeniul agriculturii, viticulturii și zootehniei și INDAGRA FOOD & CARNEXPO – Târgul internațional pentru industrie alimentară.

Expoziții, prezentări, vânzări, achiziții, proiecte

Ca de fiecare dată, EXPO INDAGRA este organizat de ROMEXPO în colaborare cu Camerele de Comerț și Industrie din România. Evenimentul se va desfășura în pavilionul B1 și pe platformele exterioare și își propune să prezinte noutățile din domeniile agricultură, viticultură, horticultură, zootehnie, proiecte și soluții pentru îmbunătățirea afacerilor din aceste sectoare de activitate.

INDAGRA FOOD & CARNEXPO este organizat de ROMEXPO cu ADDOR EVENTS în colaborare cu Camerele de Comerț și Industrie din România. Evenimentul se va desfășura în pavilionul B2 și pe platformele exterioare și oferă posibilitatea participanților să vadă noutățile din domeniu, să vândă și să cumpere sau să stabilească noi relații de afaceri. La acest eveniment sunt așteptați producători, importatori, distribuitori din industria cărnii, legumelor, fructelor, prelucrarea peștelui și a laptelui, dar și din domeniul panificației.

Program expozițional

Evenimentele se vor desfășura în intervalul orar 09.00 – 18.00, iar în ultima zi, 31 octombrie, de la 09.00 la 16.00.

Intrarea la EXPO INDAGRA

Organizatorii anunță că accesul în cadrul Centrului Expozițional ROMEXPO se va realiza cu respectarea măsurilor sanitare în vigoare, cu triere epidemiologică.

 

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.