Expoziția GastroPan își deschide porțile în 21 septembrie

Expoziția GastroPan își așteaptă vizitatorii în perioada 21-23 septembrie 2021, la centrul expozițional Expo Arad. A 12-a ediție a expoziției GastroPan aduce în fața vizitatorilor combinația optimă dintre tehnologie, artă și inovație Timp de 3 zile vizitatorii vor experimenta ultimele tendințe și tehnologii din domeniu. Tot cu acest prilej, brutarii, cofetarii și bucătarii talentați din toată țară se întrec pentru premii precum Pâinea și Tortul Anului 2021. Ingrediente inovatoare, tehnologii eficiente, ustensile practice, demonstrații, discuții de afaceri, ateliere practice și concursuri vor anima standurile expoziționale.

Expoziția GastroPan, noutăți în Panificație

Pe segmentul PANIFICAȚIEI, vizitatorii vor regăsi la standurile GastroPan o gamă completă de materii prime. Dar și echipamente și servicii pentru brutării și patiserii artizanale, fabrici industriale și pentru magazine specializate. Furnizorii de profil își vor prezenta ultimele noutăți tehnologice care ușurează munca.  Și sporesc vânzările afacerilor de profil. Standurile de pe acest segment vor fi animate de o serie de programe demonstrative. Astfel expozanții pot arăta vizitatorilor aplicațiile soluțiilor prezentate.

Expoziția GastroPan, tendințe în Cofetărie

În domeniul COFETĂRIEI expozanții vor afișa cele mai noi produse și concepte care înregistrează succes pe plan european, dar și o serie de dotări pentru laboratoare și spații comerciale de profil. Nu vor lipsi ustensilele, consumabilele, accesoriile și ideile de prezentare, ambalare și expunere, capabile să atragă și să fidelizeze clienții. Specialiștii vor putea face schimburi de experiențe cu maeștri cofetari, ciocolatieri și gelatieri care își vor prezenta talentele la mai multe standuri de profil.

Intrarea la expoziție

Intrarea la expoziție se face pe bază de invitație sau talon de acces, care este disponibil gratuit pe

www.gastropan.ro . Taloanele de acces și invitațiile emise deja pentru GastroPan 2020 rămân valabile.

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente