HOST 2021 Milano

HOST 2021 Milano este programat în perioada 22 – 26 octombrie, în format fizic
•Evenimentul redesenează viitorul ospitalității prin intermediul inovației, tehnologiei și sustenabilității
•TUTTOFOOD și MEAT-TECH: evenimente conexe

HOST 2021 Milano se va desfășura în format fizic, în perioada 22 – 26 octombrie. Ediția cu numărul 42, este un eveniment global pentru industria ospitalității HoReCa și industria serviciilor alimentare, care are loc din doi în doi ani. HOST Milano oferă de la materie primă până la produse finite, de la mașini la echipamente, de la mobilier la veselă, accentul fiind pus pe tehnologie, inovație, trenduri.

HOST 2021 – scenă pentru inovație

Ediția din acest an are în vedere următoarele aspecte: conservarea energiei și folosirea materialelor verzi; focusarea pe igienă și identificarea soluțiilor tehnologice ce pot fi folosite imediat; personalizare și flexibilitate.

Sustenabilitate – cuvânt cheie

Hub-ul global de echipamente este locul ideal pentru combinarea tehnologiei, proiectelor inovatoare și a sustenabilității. Evenimentul este cu atât mai important cu cât, în cadrul său, sunt acordate premii pentru trei categorii distincte: Innovation SMART Label (pentru produsele cu conținut ridicat al inovării); Green SMART Label (pentru produsele care se remarcă prin inovație cu economii de energie); SMART Label (premiu dedicat produselor care pot produce dezvoltare semnificativă în diversele sectoare de referință ale HoReCa).

HOST 2021 – expozanți de renume

Nume mari de producători de echipamente și mașini necesare desfășurării activităților în industria echipamentelor pentru servicii alimentare și industria ospitalității HoReCa și-au anunțat participarea la evenimentul din acest an. Printre expozanții din acest an se vor regăsi și parteneri ai Nova Pan Brașov.

Sectoarele expozante sunt: servicii din domeniul alimentar; pâine, pizza, paste; înghețată, patiserie; cafea, ceai; bar, mașini de cafea, automate; veselă; mobilă; servicii de promovare; media.

HOST 2021 – eveniment fizic, în siguranță

Expozanții, provenind din 40 de țări diferite, se vor reuni la Milano în condiții de siguranță, pentru a descoperi noile trenduri din domeniul ospitalității italiene și străine. Va fi o oportunitate pentru participanți de a privi de aproape noile produse și de a se întâlni față în față după atât de mult timp.

Cei prezenți vor avea șansa de a participa simultan la TUTTOFOOD, un eveniment de marcă în domeniul ecosistemului agroalimentar. Tot în aceeași perioadă va avea loc și MEAT-TECH, eveniment dedicat tehnologiilor de prelucrare a cărnii.

Biletele pentru evenimentul HOST 2021 Milano pot fi achiziționate online și oferă acces și la TUTTOFOOD și MEAT-TECH.

HOST 2021 Milano – platformă virtuală

Pentru ediția din 2021 va exista și o platformă virtuală mymatching, care va permite întâlniri rezervate cu expozanții aleși, astfel încât evenimentul să aibă un instrument adițional de conectare.

Toți participanții și vizitatorii vor beneficia de protocoale de securitate bine puse la punct, constituite și testate în cadrul unui eveniment anterior, astfel încât să fie în siguranță pe tot parcursul perioadei de desfășurare a evenimentelor.

HOST 2021 Milano nu cuprinde doar expoziții. Vor fi și prezentări de produse și demonstrații practice în toate sectoarele expozante. Prin formatul unic al acestui eveniment, organizatorii doresc să ofere soluții complete pentru construirea unei afaceri de succes.

Citiți mai multe despre evenimentul din 2019 – În vizită la Expoziția Host Milano

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.