ESE – Webinar informativ „Etichetare. Siguranță. Etică”

•ESE – Webinar informativ „Etichetare. Siguranță. Etică”, organizat anual, este dedicat noutăților legislative din domeniul etichetării, siguranței și eticii alimentelor și suplimentelor alimentare

ESE – Webinar informativ – „Etichetare. Siguranță. Etică” este organizat anual de RO.aliment în colaborare cu autoritățile și asociațiile de profil. Informarea oferă răspunsuri la întrebările care apar mereu ca urmare a schimbărilor legislative. Seminarul informativ a ajuns la a VI-a ediție și vine în sprijinul producătorilor de alimente și suplimente din România.

ESE – Webinar informativ online „Etichetare. Siguranță. Etică”

ESE – Webinar informativ „Etichetare. Siguranță. Etică” va avea loc în mediul virtual, pe durata a patru zile, în perioada 2 – 5 noiembrie 2021. Prima zi, 2 noiembrie, în intervalul orar 10:00 – 15:00, are loc webinarul dedicat industriei alimentare. Vor fi susținute prezentări ale unor specialiști în etichetare, siguranță și etică din domeniu.

Pe 3 noiembrie, în intervalul 10:00 – 13:00, specialiști în etichetare și etică vor susține prezentări pentru producătorii suplimentelor alimentare.

Pe 4 noiembrie, între 10:00 și 13:00, va avea loc cursul de etichetare a alimentelor – „Secretele etichetării”, susținut de Cristian Popa. În ultima zi, acesta va prezenta, în același interval orar, cursul online pentru etichetarea suplimentelor alimentare.

Secretele etichetării – curs ESE – Webinar informativ „Etichetare. Siguranță. Etică”

Cristian Popa, consultant în etichetare, autorul cărții „Etichetarea alimentelor prin exemple”, a gândit acest curs structurat pe patru părți: teorie, reguli de etichetare, exemple practice și întrebări&răspunsuri. Cursul îi va învăța pe participanți cum să realizeze o etichetă fără greșeli, cum să armonizeze produsul cu toate legile în vigoare (naționale și europene). Alte teme abordate vizează clean label și cum se transpune corect într-o etichetă, cum să se evite amenzile și scoaterea mărfurilor de pe rafturile supermarketurilor. Nu în ultimul rând, participanții au ocazia să afle cum să își crească vânzările folosind anumite trucuri, cu o etichetă care respectă prevederile legale în vigoare.

Detalii ESE – Webinar informativ

Din programul confirmat pentru moment fac parte: Cesare Varallo – „Revizuirea reglementărilor Comisiei UE privind etichetarea produselor alimentare”; Dana Pop – „Nutri-Score, între ciocan și nicovală”. „Etica în publicitate” va fi abordată de Laura Frunzeti, iar despre „Trucuri înșelătoare utilizate în comunicare” va vorbi Gerald Filip Flintoacă. O prezentare inedită va fi susținută de Tatiana Onisei despre „Produsele alimentare pe bază de cânepă și reglementările naționale privind conținutul de canabinoide al acestora”.

Tematica ESE – Webinar informativ 2021 este provizorie și va fi completată și cu alte subiecte de interes.

Citiți aici tendințele anilor trecuți – ESE – Etichetare. Siguranta. Etica.

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente