Concurs „Ora de bun gust” – Premiile „Gustul Ales” 2021

•Concurs „Ora de bun gust” – Premiile „Gustul Ales” 2021 – Înscrierile au loc până pe 20 octombrie. Câștigătorii vor fi anunțați pe 15 noiembrie
•Premii speciale: Noutate, Junior, Nutriție & Sănătate și Inova

Concursul „Ora de bun gust” revine cu premiile „Gustul Ales” 2021 . Produsele care pot dovedi că sunt fabricate în România vor fi jurizate și premiate în cadrul unui nou concurs „Ora de bun gust”, organizat de RO.aliment. Termenul limită pentru înscrierea produselor în concurs este 20 octombrie 2021, ora 24.00. Decernarea premiilor „Gustul Ales” 2021 va avea loc, fizic, pe 15 noiembrie 2021.

Produsele înscrise în concurs trebuie să îndeplinească o serie de criterii. Membrii juriului vor urmări: gustul, mirosul, caracteristica specifică fiecărei grupe de produse, aspectul, dar și conținutul fișei tehnice a produsului.

Concurs Ora de bun gust– Premiile „Gustul Ales” 2021, speciale

Premiul „Gustul Ales” va fi acordat produsului care va avea cel mai mare punctaj total, indiferent de categorie. Se va oferi câte un premiu „Gustul Ales” primului produs clasat la fiecare subcategorie. La această ediție vor fi acordate și premii speciale. Noutate este premiul juriului pentru produsele lansate în anul 2021. Junior este premiul oferit celui mai complet produs destinat copiilor. Nutriție & Sănătate este premiul oferit produsului cu cele mai multe beneficii pentru sănătate. Inova este premiul oferit pentru tehnologie deosebită și ingrediente inovatoare.

Categorii și subcategorii Concurs „Ora de bun gust” – Premiile „Gustul Ales” 2021

Pot fi înscrise în concurs: brânzeturi (maturate, fermentate, burduf, proaspete, afumate), produse lactate acidofile (iaurt, lapte bătut, sana, chefir, smântână), produse din carne crud-uscate (salamuri, cârnați), produse din carne fiert-afumate (salamuri, cârnați, crenvurști, conserve), preparate din pește (afumate, salată de icre). Și produse din alte domenii pot fi înscrise la concurs: cele din panificație și patiserie (cozonac, pâine, fursecuri, prăjituri) produse din legume-fructe procesate (zacuscă, dulceață, gemuri, sucuri). Băuturile alcoolice vinuri (albe, roșii, roze), bere, băuturi alcoolice tari (vinars, țuică, palincă) pot de asemenea participa la concurs.

Produsele pot fi obținute artizanal (la scară mică) sau industrial, juriul urmând să decidă în funcție de fișa tehnică de prezentare a produselor.

Condiții Concurs Ora de bun gust”

Înregistrarea produselor în concurs se face pe e-mail office@roaliment.ro, tarifele de înscriere fiind cuprinse între 200 de euro + TVA și 600 de euro + TVA, în funcție de numărul produselor înregistrate.

Beneficiile participării la Concursul Ora de bun gust”

Concursul poate fi o modalitate de promovare a unui produs nou sau a unuia aflat deja pe piață, dcare nu are o vizibilitate bună. Produsele sunt atent verificate de juriul de specialitate, ceea ce constituie o oportunitate pentru a afla dacă acestea întrunesc calitățile necesare pentru a fi puse pe piața de consum sau mai este loc de îmbunătățire.

Câștigarea unui premiu constituie o garanție a calității, organizatorii precizând că în urma premiilor acordate la edițiile anterioare firmele au remarcat o creștere a vânzărilor, reușind să-și impună mărfurile pe raftul supermarketurilor.

Aflați câștigătorii concursului din anul 2020 dintr-un material marca Arta Albă – Pâinea, biscuiții și fursecurile, printre câștigătorii premiului „Gustul Ales”

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.