DE ZIUA PRĂJITURILOR DE CIOCOLATĂ, 27 ianuarie, FĂINA NOBILA ÎMBRACĂ ŢINUTĂ DE SĂRBĂTOARE!

În timp ce ciocolata ca băutură se pare că exista încă din cele mai vechi timpuri, prăjitura cu ciocolată este o invenție destul de recentă. Se crede că prima prăjitură de ciocolată din lume a fost coaptă la sfârșitul anilor 1800 după ce medicul James Baker din Boston a descoperit că se poate măcina cacao folosind o moară hidraulică. De atunci, prăjiturile şi torturile de ciocolată au devenit o categorie aparte de dulciuri, cu reprezentanţi de seamă, precum: tortul german de ciocolată, tortul Pădurea Neagră sau super-modernul Lava Cake. Atât de iubite sunt prăjiturile de ciocolată, încât în SUA ele au chiar o zi dedicată, ziua de 27 ianuarie, când inclusiv în ţara noastră au început să fie sărbătorite an de an.

ŞAPTE SPICE marchează anul acesta Ziua Internaţionala a prăjiturilor din ciocolată prin inaugurarea liniei noi de ambalare la 5kg instalată în moara VÂLCEA, împreună cu lansarea unui nou ambalaj al făinii NOBILA. Făina NOBILA este o făina E-free, deosebit de fină, cu gust plăcut, uşor dulce, destinată produselor de cofetărie de cel mai mare rafinament. Graţie calităţii superioare a hârtiei şi rezistenţei sporite, noul ambalaj permite manipulări repetate ale saculeţului în timpul producţiei şi asigură păstrarea caracteristicilor făinii pe toată perioada de depozitare. În acelaşi timp, designul atractiv vă va ajuta să identificaţi cu uşurinţă produsul în marile lanţuri de hipermarketuri, unde acesta este distribuit.

Şi, pentru a celebra cum se cuvine ZIUA PRĂJITURILOR DE CIOCOLATĂ, ŞAPTE SPICE vă invită să încercaţi reţeta de prăjitură Captcha, aici.