Făina NOBILA îmbracă ținută de sărbătoare!

Dacă ciocolata există încă din cele mai vechi timpuri, prăjitura cu ciocolată a apărut mult mai târziu. Se crede că prima prăjitură cu ciocolată din lume a fost coaptă la sfârșitul anilor 1800 după ce medicul James Baker din Boston a descoperit că se poate măcina cacao folosind o moară hidraulică. De atunci, prăjiturile şi torturile de ciocolată au devenit o categorie aparte de deserturi, cu reprezentanţi de seamă, precum: tortul german de ciocolată, tortul Pădurea Neagră sau modernul Lava Cake. Atât de iubite sunt prăjiturile de ciocolată, încât în SUA ele au chiar o zi dedicată, ziua de 27 ianuarie, când inclusiv în ţara noastră au început să fie sărbătorite an de an.

ŞAPTE SPICE marchează anul acesta Ziua Internaţionala a prăjiturilor cu ciocolată prin inaugurarea liniei noi de ambalare la 5kg instalată în moara VÂLCEA, împreună cu lansarea unui nou ambalaj al făinii NOBILA. este o făina E-free, deosebit de fină, cu gust plăcut, uşor dulce, destinată produselor de cofetărie de cel mai mare rafinament. Graţie calităţii superioare a hârtiei şi rezistenţei sporite, noul ambalaj permite manipulări repetate ale saculeţului în timpul producţiei şi asigură păstrarea caracteristicilor făinii pe toată perioada de depozitare. În acelaşi timp, designul atractiv vă va ajuta să identificaţi cu uşurinţă produsul în marile lanţuri de hipermarketuri, unde acesta este distribuit.

Şi, pentru a celebra cum se cuvine ZIUA PRĂJITURILOR DE CIOCOLATĂ, ŞAPTE SPICE vă invită să încercaţi reţeta de prăjitură Captcha, .

Citește pe Arta Albă și despre alte tipuri de făină – Făina grifică

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.