• REVENT, PREMIAT LA CONCURSUL DE INVENTICA EUROPAIN
Camera de coacere circulară reprezintă o inovație nu doar ca formă ci și din punct de vedere al caracteristicilor.
Acest prototip este pasul spre cuptoare mai suple și mai puternice în același timp.
Producătorul suedez de cuptoare rotative de patiserie, Revent, a fost premiat la concursul de inovații desfășurat în cadrul expoziției internaționale Europain 2014.
– Eficientizarea spațiului din brutărie prin reducerea amprentei la sol;
– Ergonomic și prietenos cu brutarul – datorită sistemului de deschidere a ușii prin glisare;
– Reducerea consumului de energie – prin eficientizarea camerei de coacere, a noului sistem de generare a aburului cu un consum redus de apă, minimizarea consumului de materii prime și a eforturilor de manipulare.
Pentru mai multe detalii si pentru a vizualiza si alte tipuri de cuptoare pentru patiserie Click Aici
Citiți pe Arta Albă și: Noutăţi tehnice la SIGEP