Conferința Europan – tendințe, oportunități, finanțări

Cea mai importantă întâlnire a specialiștilor din industria de morărit și panificație, dar și a furnizorilor de echipamente și materii prime va avea loc la București, între 11-12 iunie. 

Europan aduce la aceeași masă atât factorii decizionali, cât și reprezentanți ai patronatelor și ai industriei HORECA. La conferință este invitat și ministrul Agriculturii, Petre Daea, alături de Aurel Popescu, președinte ROMPAN și Valeriu Tabără, vicepreședinte al Academiei de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu – Șișești” București.

Printre temele de discuție anunțate de organizatori se numără perspectivele de dezvoltare a industriei de morărit și panificație în 2019, apetitul lanțurilor de magazine pentru produsele românești, prioritățile ROMPAN în promovarea consumului de produse de morărit și panificație.

Vor fi abordate și subiecte de interes : calitatea materiei prime și soluții de creștere a producției locale, franzelă versus pâinea cu maia, piața produselor congelate: pâine, patiserie, foietaj, dar speakerii vor vorbi și despre cererea pentru produse cât mai sănătoase – piața produselor fără gluten: pâine, paste, dulciuri, biscuiți și inovatiile tehnologice cu impact major în dezvoltarea sectorului de panificație.

Evenimentul anticipează tendințele și inovațiile din sectorul brutăriei, cofetăriei-patiseriei, al ciocolatei și cafelei.

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente