Cofetarul Isteț – în curând inaugurarea noii locații

• Cofetarul Isteț – Magazinul Brutarilor, Patiserilor, Cofetarilor, Ciocolatierilor și Gelatierilor – se va muta în curând într-un sediu nou.

Brandul și Magazinul Cofetarul Isteț, parte a grupului Nova Pan Brașov, își va inaugura în curând un nou spațiu. După o creștere continuă și o experiență importantă dobândită în cei 10 ani de la înființare, Cofetarul Isteț își va muta activitatea într-un spațiu mai mare, modern și adaptat pentru a acomoda o varietate mai bogată de produse.

Situat pe Strada Poienelor nr. 2A, noul sediu va avea trei zone distincte, având o suprafață de 1500 mp:
• Magazin pentru vânzare directă.
• Depozit pentru a asigura livrările comenzilor on-line.
• Spațiu de birouri și zonă discuții clienți / furnizori.

De asemenea, noul sediu dispune și de o parcare generoasă, pentru a facilita accesul clienților care vizitează Cofetarul Isteț.

Distribuitor pentru companii de prestigiu

Cofetarul Isteț

Fundamentul activității zilnice a magazinului Cofetarul Isteț o reprezintă satisfacția clienților care aleg profesionalismul echipei din spatele brandului.  Distribuitor autorizat pentru companii de prestigiu, Cofetarul Isteț oferă pe piața de profil ustensile de lucru și accesorii de decor de la branduri internaționale precum: Martellato, Pavoni, Decosil, Lesepidado, Decora, Alphabet Moulds și mulți alți furnizori de presigiu.

Mihai Todor, director de vânzări la Cofetarul Isteț, declară pentru Arta Albă:

Cofetarul Isteț
„Pe parcursul celor 10 ani de activitate Cofetarul Isteț a evoluat de la câteva produse din gamă, până la peste 10.000 de articole diverse, de la accesorii și ustensile pentru Arta Albă (Cofetărie, Patiserie, Brutărie, Gelaterie, Ciocolaterie). Astfel, de-a lungul acestor ani, am depășit câteva bariere importante:
• 2012 – Primul produs vândut de noua echipă Cofetarul Isteț;
• 2014 – Semnarea parteneriatelor de exclusivitate cu furnizori importanți din domeniu;
• 2015 – Startul cursurilor de specializare pentru Cofetari, susținute de Pastry Chefi de renume internațional;
• 2017 – Primul an în care vânzările anuale au depășit 1.000.000 EURO;
• 2018 – Trecerea la noua platformă online cofetarulistet.ro interconectată cu sistemul de gestiune intern și automatizarea procesării de comenzi;
• 2020 – Reorganizarea echipei și alocarea de agenți de vânzare pentru fiecare zona geografică;
• 2021 – Am procesat comanda cu nr. 50.000 din noua platformă;
• 2022 – Am depășit numărul de 40 de furnizori cu care colaborăm;
• 2023 – Mutarea în noul sediu;

Creștere continuă

Astfel prin această nouă barieră depășită – mutarea în sediul nou – vom reuși să creștem disponibilitatea și gama de produse aflate în stoc, pe care le oferim clienților noștri. Câteva din noile produse care se vor regăsi în viitorul apropiat pe site-ul www.cofetarulistet.ro vor fi: echipamente mici pentru cofetării (mixere manuale, blendere, roboți procesare), materii prime diverse (esențe, mirodenii, aditivi), produse HORECA, ambalaje.

În continuare, suntem în proces de dezvoltare a unui sistem automatizat de gestiune și livrare, pentru a eficientiza timpul de procesare pentru fiecare comandă. Astfel, vom reuși să menținem timpul de livrare excelent de 24 de ore pentru fiecare comandă, chiar și la un nivel foarte ridicat de comenzi zilnice.“

Echipă de profesioniști

Georgiana Munteanu, unul dintre entuziaștii angajați ai companiei, ne împărtășește atât din experiența ei, cât și din planurile de viitor în cadrul Cofetarului Isteț:

„Am început să lucrez la Cofetarul Isteț, brand Nova Pan, în septembrie 2020. Mi s-a părut foarte atractiv domeniul de activitate, mai ales că eu am terminat facultatea de Alimentație și Turism. Deși aveam multe cunoștiințe tehnice din acest domeniu, a trebuit sa învăț si să mă familiarizez cu multe din produsele specifice vândute de Cofetarul Isteț. Pot spune că sunt foarte încântată de fiecare dată când se începe colaborarea cu un furnizor nou și începem promovarea acestor produse. De exemplu, în ultima perioadă am început colaborarea cu un furnizor de imprimante 3D și recent am și vândut, instalat și efectuat training-ul la prima imprimantă 3D alimentară din România.

Îmi doresc să comunic cât mai mult cu clienții existenți. Îmi face o deosebită plăcere atunci când știu că am ajutat un client să aleagă produsul potrivit pentru nevoile lui, sau să își îmbunătățească producția sau eficiența.

Aștept cu drag clienții noi, care încă nu au auzit sau nu au cumpărat de pe Cofetarul Isteț, cu sfaturi, recomandări și asistență în procesul de comandă.“

Articol realizat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă

Citiți pe Arta Albă și: Pavoni Italia – dintotdeauna alături de cei mai buni

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente