Pavoni Italia – dintotdeauna alături de cei mai buni

• Pavoni Italia este una dintre cele mai importante companii italiene producătoare de echipamente, ustensile și accesorii profesionale pentru industria artei albe și HoReCa.

Compania a fost fondată în 1980 având ca activitate principală producerea de recipiente din material plastic pentru industria panificației-patiseriei și HoReCa.
În prezent, Pavoni oferă o gamă de aproximativ 6.000 de articole destinate profesioniștilor din patiserii, ciocolaterii, restaurante și gelaterii, fiind un producător de referință la nivel mondial pentru acest sector.
Brand-ul italian Pavoni, cu o istorie bazată pe atenția permanentă la solicitările specialiștilor din domeniu, face în prezent diferența între instrumentele simple de lucru și cele dedicate excelenței din sectorul de patiserie-cofetărie și HoReCa.

De la arta cofetăriei la design-ul de produs

Articolele din gama Pavoni sunt gândite, proiectate și produse pentru a completa arta cofetăriei cu design-ul de produs, oferind soluții care măresc abilitățile creative și interpretative ale fiecărui profesionist în parte.
Prin atenția acordată esteticului, funcționalității și durabilității în timp, gama de produse Pavoni cuprinde de la cele mai bune instrumente de lucru pentru ciocolată, deserturi coapte sau congelate, până la coloranți și materii prime specifice sectorului alimentar, dar și accesorii, ustensile și echipamente.

Produse care inspiră creativitatea

Food Equipment este catalogul colecției de produse Pavoni, dedicat Patiserilor, Cofetarilor, Chef-ilor, Maeștrilor Ciocolatieri și Gelatieri. Colecția conține produse deosebite, gândite să transforme fiecare idee în emoție, fiecare viziune în realitate, fiecare gest în artă. Ustensilele profesionale Pavoni, capabile să inspire creativitatea, sunt realizate fără compromisuri și mereu în căutarea perfecțiunii, atât a formei cât și a texturii.
Colecția Food Equipment este caracterizată de ideile novatoare și produsele cu un design unic, dezvoltată împreună și cu sprijinul chef-ilor internaționali din domeniu, recunoscuți pentru talentul, competența și creativitatea lor.
Renumiți specialiști și maeștri de excepție din lumea cofetăriei și HoReCa, utilizează, în întreaga lume, vasta gamă de produse Pavoni pentru a-și crea sau pune în operă rețetele prețioase și rafinate. Câteva nume ale ambasadorilor Pavoni: Antonio Bachour, Cédric Grolet, Gianluca Fusto, Emmanuele Forcone, Frank Haasnoot și mulți alții.

Cireașa de pe tort sau decorul care uimește

PavoniPavoniNoua gamă de forme din silicon pentru decoruri, dedicate produselor de cofetărie, Pavodecor, a luat naștere prin flerul și viziunea brand-ambasadorului Pavoni, Frank Haasnoot. Această gamă propune forme ușoare și esențiale pentru decorarea torturilor, monoporțiilor, ecler, dar și a deserturilor la farfurie. Sunt trei modele principale: Frunze, Cercuri și Inimi. Toate aceste forme, cu detalii perfecte și ușor de utilizat, sunt destinate utilizării cu ciocolată sau aluaturi pentru copt, dar și tot ceea ce poate inspira creativitatea artiștilor cofetari.

Pavoni

 Gusturi rafinate și forme spectaculoase

Perfecțiunea gustului este întregită de spectaculosul aspect al produselor finite, atunci când sunt utilizate formele din gama Gourmand. Aceasta este o gamă rafinată de forme din silicon, creată pentru prepararea aperitivelor sau felurilor principale din restaurante, dar și a deserturilor la farfurie sau din cofetărie.
Gama Gourmand aduce cu sine multe tipologii și forme, toate bogate în detalii și inspirate fie de liniile pure ale geometriei, fie de formele organice din natură, așa cum sunt penele, coralii, fagurii și fluturii Mariposa. Toate au fost dezvoltate cu sprijinul și colaborarea chefi-lor de renume mondial, care întotdeauna se întrec pe sine atunci când este vorba de imaginație și inventivitate.

În România, întreaga gamă de produse marca Pavoni Italia poate fi achiziționată prin Cofetarul Isteț – Brandul companiei Nova Pan, dedicat ustensilelor și accesoriilor – din magazinul online www.cofetarulistet.ro sau direct din magazinul de la sediul din Brașov.

Material realizat de Redacția Arta Albă

Citește pe Arta Albă și: Mixuri și concentrate pe bază de plante în panificație, patiserie și cofetărie

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.