Vitrina de expunere – fereastra către sufletul consumatorului

• Orice reprezentant al Artei Albe recunoaște importanța prezentării produselor. Vitrina de expunere potrivită ajută atât la promovarea produsului cât și la păstrarea proprietăților sale.

Combinând elemente de design atrăgătoare și tehnologii de ultimă generație, vitrinele de prezentare CIAM oferă o gamă largă de soluții pentru sectorul HoReCa.

FLAT, VERTIGO, MYA – un nou concept de prezentare de produs

Vitrina de expunere CiamVitrinele de expunere din gama FLAT, VERTIGO și MYA de la CIAM, sunt o serie de vitrine modulare pentru refrigerare, statică sau ventilată, ținere la cald sau neutre. Totodată sunt adaptate și gelateriilor. Designul minimalist al vitrinelor FLAT, stilul atemporal al sticlei drepte și profilele din oțel-inox specifice vitrinelor VERTIGO se adaptează cu ușurință în orice tip de context, fie clasic sau modern.
Vitrinele de prezentare MYA, aduc pe lângă soluții tehnice inovatoare, un design ergonomic și un consum de energie redus, dar și o vizibilitate excelentă a produsului expus.

Versatilitate și tehnologie de ultimă generație adaptată fiecărei exigențe comerciale

Prin versatilitate și tehnologie de ultimă generație, vitrinele de expunere FLAT, VERTIGO și MYA, de la CIAM, se adaptează fiecărei exigențe comerciale, fiind perfecte pentru prezentarea și păstrarea prospețimii unei game largi de produse, de la produse proaspete pană la produse coapte de patiserie și cofetărie, dar și pentru produsele de gelaterie.

Design contemporan

Vitrina de expunere CiamMaterialul vitrinei de prezentare de produs este de importanță vitală pentru design-astfel, vitrinele FLAT, VERTIGO și MYA de la CIAM se pot personaliza. Realizate din oțel-inox, se pot îmbrăca la comandă și cu panouri din  acrilice, compozit de cuarț, marmură, piatră naturală, alamă, adaptate nevoilor clienților. Profilele și piesele metalice vizibile ale vitrinelor de expunere CIAM au fost concepute cu un stil unic și minimalist, finisajul standard fiind de oțel-inox, însă, la  cerere, se poate alege alt finisaj.
Vitrinele de expunere MYA, cu forma lor trapezoidală, concentrează atenția clientului asupra produselor expuse. Puritatea liniei geometrice a vitrinelor MYA conferă spațiului de expunere continuitate, eleganță și rafinament.

Funcționare optimă și fiabilitate

Vitrinele calde FLAT sunt disponibile în variantele de „bain-marie“, concepute pentru a expune tăvile cu gustări calde, sau în varianta cu placa electrică de încălzire, la care se poate integra atât un umidificator simplu, cât și unul cu ventilație, pentru a spori performanța de conservare a produselor expuse.
Pe lângă designul atrăgător, de mare impact în promovarea produselor, este și transparența vitrinei de expunere. Din acest motiv, CIAM a patentat un sistem anti-aburire, folosind cristale pirolitice de 8 mm și rezistențe electrice de joasă tensiune, asigurând transparența perfectă chiar și în cazul vitrinelor încălzite.
Vitrinele de expunere VERTIGO pentru refrigerarea produselor sunt dotate cu un sistem care asigură un nivel ridicat de umiditate, ce favorizează conservarea corectă a produselor expuse. Sistemul anti-aburire patentat al vitrinelor de expunere VERTIGO de la CIAM este caracterizat de inovativa încălzire invizibilă a sticlei prin micro incizii laser.
Dezghețarea vitrinelor frigorifice este adaptată utilizării profesionale de lungă durată. Se face automat sau se poate programa, iar tăvile de inox sunt detașabile pentru a facilita curățarea și întreținerea.

Vitrina de expunere Ciam

Utilizare facilă

Succesul unui produs este definit de funcționalitatea sa și de utilizarea facilă. Astfel, vitrinele de prezentare de la CIAM, de la instalarea ușoară, asigurată de elementele modulare ajustabile, până la operarea de zi cu zi de către beneficiar, se înscriu în exigențele pieței de profil.

Respect pentru mediu

Întreaga gamă de produse marca CIAM este concepută să protejeze mediul înconjurător și să opereze cu un consum optim de energie. Pentru a obține acest deziderat, toate vitrinele de prezentare CIAM, care refrigerează și sunt dotate cu un motor intern, folosesc R290, un gaz ecologic cu impact foarte redus asupra mediului.

Locații selecte din lume au ales vitrinele de expunere CIAM

Vitrina de expunere CiamDatorită desigului deosebit, vitrinele de expunere CIAM au devenit alegerea firească pentru mari lanțuri de magazine, în locații impresionante din întreaga lume. Acest  fapt demonstrează încă o dată angajamentul CIAM de a combina măiestria „Made in Italy“ cu produse de înaltă tehnologie, în care studiul detaliat al materialelor face ca vitrinele CIAM să se adapteze perfect și armonios în proiecte gen La Grande Epicerie din Paris, Pasticceria Faiella din Salerno, Brio Gelateria din Napoli sau Vittorio Emanuele Galery din Milano.

În inima zonei comerciale Mahaj Riad din Rabat – Maroc, magazinele Maymana sunt dotate cu vitrinele de expunere CIAM, perfect integrate în designul spațiului, datorită personalizării acestora după exigențele clientului.

Vitrina de expunere Ciam

Damiano Carrara – Brand ambasador CIAM

După o lungă perioadă în care și-a desfășurat activitatea profesională de excepție în USA, Pastry Chef Damiano Carrara se întoarce în orașul său natal, Lucca, unde își deschide Atelierul Damiano Carrara, un univers aparte creat din tehnologie, design deosebit și măiestrie.


Pornind de la dorința de a crea un spațiu elegant și atrăgător, ieșit din tiparele unei patiserii obișnuite, Damiano Carrara alege vitrinele de expunere CIAM. Finisajele din marmură și auriu roz creează o experiență vizuală aparte, desprinsă de realitate, în care clientul se poate focusa pe simțurile necesare savurării produselor de top create de renumitul Pastry Chef.


Vitrinele CIAM nu doar se potrivesc acestui spațiu, ci devin protagonistele universului creat de Damiano Carrara, respectând viziunea acestuia, prin frumusețea unică a finisajelor, dar și prin tehnologiile brevetate CIAM – aliatul tehnic perfect pentru expunerea și păstrarea în condiții optime a produselor.

Gama de vitrine de expunere FLAT, VERTIGO și MYA de la CIAM o găsiți la Nova Pan SRL, importator și distribuitor al produselor CIAM în România.

Articol realizat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă. 

Citiți pe Arta Albă și: Top 6 tendințe de urmărit în patiserie, cofetărie, ciocolaterie și panificație

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.