Complex Quick Baking Tagliavini – Un singur cuptor, o gamă complexă de avantaje!

• Gama COMPLEX Tagliavini reprezintă îmbinarea perfectă între coacerea statică și coacerea prin convecție. Avantajele majore oferite de această soluție sunt: ​​reducerea spațiului necesar amplasării cuptorului, versatilitate maximă în coacere și un singur sistem de exhaustare.

Avantaje Gama Complex

Gama COMPLEX Tagliavini  oferă combinații adaptate variatelor necesități de producție, făcând din această gamă de cuptoare alegerea ideală pentru spații cu vârfuri de producţie concentrate în anumite momente ale zilei, când trebuie satisfăcută cererea crescută de produse. Prin urmare aceste cuptoare sunt utilizate în spații cum ar fi: supermarketuri, snack-baruri, sandwich-baruri și brutăriile de dimensiuni reduse.
În plus, datorită caracterului intuitiv al comenzilor, aceste cuptoare pot fi ușor de utilizat chiar și de către personal cu pregătire minimă.

Tehnologie de ultimă generație


Dotat cu modul de dospire, modul intermediar reprezentat de un cuptor cu vatră, cuptoare termoventilate cu 5 tăvi și hotă cu dispozitiv extractor, Complex Quick Baking combină tehnologia de ultimă generație cu precizia și calitatea coacerii.
Panoul digital de control SMART controlează temperatura, timpul de coacere, iluminarea cuptorului, timpul de intrare și de evacuare a aburului.
Prin combinarea celor două tehnologii de coacere, statică și prin convecție, se garantează precizia și calitatea optimă a coacerii, iar debitul generos de abur va fi suficient chiar și pentru produsele care necesită timp scurt de coacere.

Spațiu folosit optim

Pentru utilizarea optimă a spațiului de lucru, se poate alege amplasarea dospitorului sub cuptor.
Prin panoul de control digital I BAKE, se controlează consumul de energie, fiind posibilă și programarea săptămânală. Totodată panoul digital stochează în memorie până la 100 de programe de coacere.
Complex Quick Baking Tagliavini este  un cuptor robust și versatil, iar prin consumul minim de energie, devine alegerea perfectă și pentru cei preocupați de protejarea mediului.
Gama COMPLEX Tagliavini este distribuită în Romania de către Nova Pan SRL. Pentru mai multe amănunte vizitați site-ul Nova Pan.

Articol realizat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă cu sprijin Marius Costea, director vânzări Nova Pan SRL

Citiți pe Arta Albă și: Sistemele de recuperare a căldurii EkoBlok – Kornfeil

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.