The shape of dreams – noua gamă de echipamente și accesorii de la Pavoni Italia

Noile echipamente și accesorii de la Pavoni Italia sunt pregătite să îmbogățească oferta dedicată Crăciunului, Zilei Îndrăgostiților și Halloween-ului.

Dezvoltate cu sprijinul și colaborarea pastry chefi-lor de renume mondial, articolele din gama Pavoni sunt gândite, proiectate și produse pentru a completa arta cofetăriei cu design-ul de produs, oferind soluții care măresc abilitățile creative și interpretative ale fiecărui profesionist în parte.

The shape of dreams

Pentru cele mai îndrăgite petreceri de peste an și perfect adaptată exigențelor profesioniștilor și pasionaților din domeniu, noua gamă de produse Pavoni cuprinde matrițe termoformate, mulaje pentru tablete de ciocolată, forme de silicon pentru monoporții sau pentru prăjiturile „buturugă“, specifice sărbătorilor de iarnă, matrițe termoformate serigrafiate și o nouă și prețioasă colecție de forme de silicon creată în colaborare cu Pastry Chef-ul francez Pierre Hermé, un nume important în arta patiseriei contemporane franceză și internațională.

Un Crăciun plin de magie

Cu noile matrițe termoformate de la Pavoni se pot realiza brazi cu forme elegante și fluide precum KT213 Drape și KT214 Chiffon, dar și figurina-soldat din celebrul basm asociat sărbătorii Crăciunului – KT215 Spărgătorul de nuci.

Matrițele Choco Bar, semnate de Fabrizio Fiorani vin să sporească emoția sărbătorii și ilustrează două subiecte de Crăciun care vor deveni rapid preferatele profesioniștilor ciocolatieri: PC5058 Xmas spirit și PC5059 Xmas night.

Pentru întregirea elegantului pachet de accesorii se alătură și Steluța monoporție Star PX083, Bradul în varianta tort KE092 și monoporție PX4396, precum și forma de prăjitură „buturugă“ KE091 și monoporție PX4395, acestea completând gama noutăților Pavoni pentru un Crăciun magic.

Dragostea întâlnește pasiunea pentru cofetărie

Noua colecție dedicată sărbătorii de Sf. Valentin este reprezentată de designul unic Bouquet de roses, în două formate: tort KE093 și monoporție PX4397. Un veritabil buchet de trandafiri în miniatură, elegant și dezvoltat în colaborare cu Cédric Grolet, este potrivit pentru a crea deserturi rafinate și pline de semnificație, nu doar de Ziua Îndrăgostiților, ci pe tot parcursul anului.

Pentru cea mai „înspăimântătoare“ noapte a anului, Pavoni Italia oferă o matriță inedită pentru tablete de ciocolată, PC5060 Prietenii de Halloween, semnată de Fabrizio Fiorani.

Și surprizele pentru profesioniștii ciocolatieri nu se opresc aici, Pavoni dezvoltând o nouă serie în colaborare cu Davide Comaschi: matrița pentru tablete de ciocolată XXL. Grație designului său, matrița Maxi Choco PC5051 este ideală pentru savuroasele produse din ciocolată cu umplutură.

Pentru lumea gastronomiei compania italiană creează două covorașe, deja best seller-uri ale produselor Pavoni Italia, din silicon antiaderent cu colțuri rotunjite, perfect adaptabile tăvilor Gastronorm 1/1: SPVGASTRO 1/1 și FOROSILGASTRO 1/1.

CYLINDRA, gama de forme de silicon Pavocake concepută pentru a pune în valoare munca oricărui profesionist.

Cylindra colecția dezvoltată în colaborare cu artistul Pastry Chef francez, Pierre Hermé, propune două dimensiuni pentru tort de 700 ml și de 1200 ml, KE089 și KE090 și o formă monoporție PX4393. Definit de revista Vogue drept „Picasso al patiseriei“ și ales cel mai bun patiser din lume de către Academy of the World’s 50 Best Restaurants în 2016, Pierre Hermé își pune măiestria, talentul și creativitatea în slujba creării unui instrument conceput pentru a pune în valoare munca fiecărui profesionist.

În România, gama de produse marca Pavoni Italia, companie cu 40 de ani de experiență în slujba profesioniștilor de top, poate fi achiziționată prin Cofetarul Isteț, online sau direct din magazinul de la sediul din Brașov.

Articol tradus și editat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă

Citiți pe Arta Albă și: Digitalizarea gustului cu ajutorul Inteligenței Artificiale

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.