TAGLIAVINI aniversează 90 de ani de activitate în domeniul panificației

• Din 1934, TAGLIAVINI dezvoltă soluții tehnologice inovatoare, eficiente și eco-sustenabile pentru industria de panificație.

Istoria companiei Tagliavini, ca afacere de familie, începe în 1934 cu inițiativa lui Celeste Tagliavini și a fiului său Enzo de a produce cuptoare din cărămidă cu combustibil lemnos. Începând cu anii 50 se produce o evoluție radicală prin orientarea companiei către construcția de cuptoare profesionale destinate brutăriilor și patiseriilor.

După moartea fondatorului Enzo Tagliavini, în 1968, sub conducerea lui Claudio Gaibazzi, soțul Gabriellei Tagliavini, compania își începe veritabila ascensiune în domeniul industrial, în scurt timp devenind un producător de top al cuptoarelor de panificație și patiserie.

TAGLIAVINI aniversează 90 de ani

În cei nouăzeci de ani de istorie, în drumul său spre dezvoltare, compania a păstrat întotdeauna un singur obiectiv fix: să genereze produse Made in Italy care combină măiestria și tehnologia, durabilitatea și atenția la detalii, performanța tehnică ridicată și cel mai mic consum de pe piață.

Încă din anii 1980, TAGLIAVINI a fost un pionier în cercetarea și dezvoltarea cuptoarelor de panificație, bazându-se pe un sistem inovator de gestionare a energiei electrice. Acest lucru a făcut posibilă garantarea unor performanțe excelente de coacere, cu un consum de energie mai mic decât al concurenților internaționali. Un rezultat extraordinar din punct de vedere al sustenabilității mediului, dar și în ceea ce privește randamentul investiției clienților.

TAGLIAVINI aniversează 90 de ani

Inovație continuă

Spiritul inovator al companiei a mers în tandem cu evoluția pieței, venind în întâmpinarea nevoilor clienților. De-a lungul anilor, reputația companiei a devenit din ce în ce mai puternică, ajungând cu timpul un furnizor consultant, capabil să evalueze fiecare proiect ca pe o oportunitate de a aduce plus valoare pentru clienți.

Tagliavini produce astăzi, la sediul său din Noceto, întreaga gamă de echipamente cu o ofertă tot mai bogată și mai performantă, care permite clienților să găsească soluțiile și utilajele esențiale pentru a facilita orice activitate, fie ea artizanală, industrială sau de vânzare cu amănuntul la scară largă.

TAGLIAVINI aniversează 90 de ani

De asemenea, tot în ceea ce privește interconectarea, compania a implementat un software propriu numit „Master 4.0″, care, prin intermediul noilor unități de control electronice, face posibilă gestionarea proceselor și îmbunătățirea rentabilității.

Pentru a înțelege valoarea și a testa funcționalitatea echipamentelor Tagliavini, în urmă cu câțiva ani a fost creat și „T-Lab“, un laborator de testare în interiorul fabricii, dedicat măsurării performanțelor utilajelor și sesiunilor de testare a coacerii pentru clienți. Va fi, de asemenea, o zonă dedicată schimbului de experiență cu scopul de a dezvolta noi proiecte în colaborare cu experți și cu resurse interne.

„Suntem cu adevărat mândri că am devenit un lider absolut în producția de cuptoare pentru sectorul modern de panificație și patiserie. Le mulțumim sincer tuturor distribuitorilor noștri care au făcut posibilă trecerea aceastei pietre de hotar, fapt care ne propulsează cu toată puterea înainte spre noi provocări și obiective importante.“ (Echipa TAGLIAVINI)

TAGLIAVINI aniversează 90 de ani

Gama completă de echipamente dezvoltate de compania italiană Tagliavini vă este oferită în România de către Nova Pan, din Brașov.

Sursa: Comunicat de Presă Tagliavini

Articol tradus și editat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă

Citiți pe Arta Albă și: Alege echipamentele TAGLIAVINI pentru economisirea energiei și optimizarea producției

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.