Alege echipamentele TAGLIAVINI pentru economisirea energiei și optimizarea producției

• Pentru a veni în sprijinul profesioniștilor din domeniul panificației, compania italiană Tagliavini inovează continuu pentru a găsi noi soluții care să garanteze o limitare maximă a consumului.

TAGLIAVINI, care se apropie acum de aniversarea sa de 90 de ani pe piața echipamentelor destinate industriei de panificație, oferă profesioniștilor cuptoare electrice sau alimentate cu gaz adaptate pentru capacitatea de producție specifică, fie că este vorba despre panificație sau patiserie.

Cuptoarele Tagliavini sunt rezultatul profesionalismului și cercetării continue care au dus la obținerea de echipamente caracterizate prin robustețe, design compact, fiabilitate și economie maximă a consumului.

Alege echipamentele TAGLIAVINI

Cu experiența acumulată în aproape un secol de la înființare, Tagliavini este un jucător important în piața de profil, dar nu s-a limitat la a fi doar un brand bine-cunoscut. S-a concentrat să răspundă cerințelor clienților, inovând continuu pentru a găsi noi soluții adaptate nevoilor din piață. De-a lungul anilor, Tagliavini a devenit un furnizor consultant, capabil să evalueze fiecare proiect ca o oportunitate de a aduce un plus de valoare.

Soluții inovatoare

Întotdeauna atentă la tendințele din industrie, compania Tagliavini caută în prezent soluții inovatoare pentru a răspunde solicitărilor din ce în ce mai exigente ale industriei de profil. Când vorbim despre inovație, trebuie să luăm în considerare un parcurs cu adevărat amplu pe care Tagliavini l-a întreprins în toate direcțiile. De la procesele interne pentru optimizarea producției, până la unitățile de control digitale cu tehnologie IOT, care simplifică unele proceduri și oferă suport crucial pentru gestionarea tuturor proceselor de producție.

Alege echipamentele TAGLIAVINI

Cu siguranță, cuptorul TRONIK este modelul cel mai recunoscut pe piața cuptoarelor electrice, devenind un adevărat simbol în sectorul modern de panificație și patiserie. Proiectate și fabricate într-o manieră sustenabilă, de-a lungul anilor au fost construite mii de modele de cuptoare Tronik cu un impact redus asupra mediului.

Cuptorul TRONIK este sinonim cu calitatea, flexibilitatea de utilizare și economii importante în procesul tehnologic. Cuptorul TRONIK dispune de un sistem de utilizare patentat care permite reducerea puterii instalate, asigurând un consum foarte scăzut pe piața cuptoarelor electrice (doar 3 kW pe metru pătrat de putere instalată).

Prin valorificarea la maximum a eficienței căldurii produse și prin evitarea risipei și a dispersiei, se obține o coacere excelentă în condiții de încărcare și descărcare continue. Numeroasele rezistențe cu armătură, plasate direct în camera de coacere și foarte aproape una de cealaltă, creează o suprafață radiantă extinsă și omogenă, garantând o coacere perfectă.

Cuptoare performante pentru panificație și patiserie

În plus, consolidarea specială a ușii de acces în camera de coacere, calculată cu atenție, permite compensarea pierderilor naturale de căldură care apar la deschiderea cuptorului, fără a avea nevoie de rezistențe suplimentare, care ar crea dezechilibre și consumuri mai mari.

Un alt punct forte al cuptorului TRONIK este performanța îmbunătățită în ceea ce privește supraabundența de abur, pentru un succes garantat în prepararea produselor de panificație. În cazul cuptoarelor cu aburi tradiționale sau al unui generator de aburi (exclusiv în gama TAGLIAVINI), aportul de abur este cu adevărat decisiv pentru rezultatul final.

Cu ocazia târgurilor de specialitate care vor avea loc în octombrie (IBA, München și HOST, Milano), TAGLIAVINI va prezenta noul cuptor rotativ ROTOR, perfect adaptat pentru o coacere optimă atât a produselor de panificație cât și a celor de patiserie.

Noul cuptor rotativ

Este vorba despre o versiune revizuită a unui cuptor clasic, realizată cu tehnologie de ultimă oră, care îmbină ușurința de utilizare și consumuri minime, proiectată pentru utilizări intensive și cicluri de producție continue.

Sintetizând inovațiile aduse de noul cuptor rotativ amintim că la unele modele, nu există un transportor pentru introducerea căruciorului pentru a facilita manevrele operatorului, dar principala caracteristică a acestui model va fi prezența vaporizatoarelor de concepție nouă, perfecte pentru utilizări diverse.

Alege echipamentele TAGLIAVINI

Panoul de comandă și deschiderea ușii la stânga sau la dreapta în funcție de nevoile spațiului de producție, finisajele actualizate pentru o reținere maximă a căldurii în interiorul camerei de coacere, împreună cu alte detalii, vor face cu siguranță diferența și vor aduce cuptorul ROTOR în atenția profesioniștilor din sector.

Gama completă de echipamente dezvoltate de compania italiană Tagliavini vă este oferită în România de către Nova Pan, din Brașov.

Articol tradus și editat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă

Citiți pe Arta Albă și: Mixurile de făină – ingrediente pentru o nutriție mai bună

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.