• Tehnica imprimării pe diverse foi comestibile este deja consacrată și în sectorul cofetăriei din România. Avantajele utilizării unei imprimante alimentare într-un laborator de cofetărie sunt multiple.
Unul dintre modelele de imprimante alimentare, prezent și pe piaţa noastră, este Pasticcina. Aceasta a ajuns acum la a patra generaţie. Noua versiune, Pasticcina 4.0, aduce un plus faţă de baza deja solidă, având următoarele beneficii:
- cartușele/recipientele pentru colorant sunt de capacitate mare, în sistem CISS;
- culorile utilizate sunt cele de bază: roșu, galben, albastru și negru. Deoarece
se utilizează negru în proporţie mai mare, sunt alocate două recipiente pentru
această culoare; - tehnologia de imprimare este îmbunătăţită, pentru o imprimare mai economică
și mai rapidă; - este un echipament sigur în utilizare și certificat HCCP;
- oferă posibilitatea cofetarilor de a crea o multitudine de produse personalizate,
de la torturi decorate cu poza clientului, până la produse inscripţionate cu
logo-ul cofetăriei; - imprimă pe foi de vafă, de pastă din zahăr sau chocotransfer, la dimensiuni
pornind de la A3 până la cele mai mici; - are un consum foarte redus de colorant, cu un cost operaţional minim;
Pentru mai multe detalii despre această imprimantă alimentară, puteţi consulta informaţiile despre produs din cadrul site-ului www.cofetarulistet.ro, la categoria Mobilier Inox, Mașini, Dispozitive, Aparate, subcategoria Imprimante Alimentare.
Cofetarul Isteț – 0268 331 133
Citește pe site-ul Arta Albă și SPINNER – Suport rotativ pentru tort