SAPTE SPICE și Făina Castelana – O vară de neuitat

• În universul gastronomiei, există momente speciale în care pasiunea pentru obținerea preparatelor de excepție se întâlnește cu talentele culinare ale unor maeștri bucătari. Compania SAPTE SPICE a fost onorată să participe la astfel de evenimente remarcabile pe parcursul verii, aducând gustul perfecțiunii în pizza prin intermediul gamei de făinuri „Castelana”, prima gama locală de făinuri profesionale pentru pizza.

Făina „Castelana” – ingredientul esențial pentru blaturi perfecte

Pe parcursul întregii veri, SAPTE SPICE a avut ocazia de a colabora cu maeștri bucătari și pasionați de gastronomie la evenimente de excepție. Pentru fiecare dintre aceste ocazii speciale, s-a folosit făina „Castelana”, un produs 100% natural, creat din grâu românesc, fără adaosuri sau conservanți, un produs ce reflectă angajamentul companiei SAPTE SPICE pentru excelență.

Cu fiecare eveniment la care a participat în această vară, SAPTE SPICE a adus în centrul atenției făina „Castelana”, subliniindu-i calitatea superioară și versatilitatea.

Lacul Roșu – Casa Bicăjeanului  

Pe 26 iulie, compania SAPTE SPICE a fost prezentă la Casa Bicăjeanului, Lacu Roșu, luând parte la un Smoker&Grill Party memorabil, ce a îmbinat tehnica de gătire lentă cu pasiunea pentru pizza gourmet. Cu făina „Castelana”, s-au creat blaturi de pizza perfecte, ce au susținut o selecție de preparate, gătite cu măiestrie

Gheorgheni – Egyfeszt 2023

La Egyfeszt, maestrul pizza chef Iulian Dumitrescu a fermecat publicul într-un spectacol incredibil. Cu ajutorul făinii Castelana, a pregătit pizze gourmet de neuitat, aducând aromele autentice ale României în inimile tuturor.

Festivalul Peștelui Durabil – Pirates Resort, Mamaia

La inceputul lunii septembrie, la invitatia Asociatiei Culturale Euro-Est Alternativ (A.C.E.E.A), SAPTE SPICE a participat la Black Sea Fish Festival, un eveniment culinar de excepție, fiind și gazdă a proiectului Culinariada pentru juniori – Young Chefs, un concurs internațional de gătit pentru elevi, la care au participat echipe din Serbia, Turcia, Muntenegru, Bosnia, Croația și Israel.

Acesta a reprezentat un moment de excepție, SAPTE SPICE alăturându-se unei grup gastronomic deosebit: bucătari profesioniști, specialiști din industria Horeca, pescari de pe malul Mării Negre, Dunăre și Delta Dunării, precum și pasionați de gastronomie și amatori de preparate pe bază de pește.

Alături de Iulian Dumitrescu și Mircea Toderaș, doi specialiști extrem de apreciați ai acestui sector mult agreat de gurmanzi, SAPTE SPICE a oferit un Pizza Master Show incredibil. Participanții au avut ocazia de a urmări de aproape procesul tehnologic pentru pregătirea unor pizze unice in armonie cu tema evenimentului, inclusiv pizza cu pește afumat, pizza cu fructe de mare și pizza-desert creativ, toate cu arome de neuitat pentru degustători.

Romanian Beef Master, Lux Divina, Brașov

Compania 7Spice a încheiat vara cu o participare de succes la a III-a ediție a evenimentului „Romanian Beef Master” by Chef Radu Zărnescu. Compania SAPTE SPICE a fost onorată să participe activ la acest eveniment de elită, aducând în centrul atenției o experiență culinară cu adevărat remarcabilă.

Cu mândrie, în cadrul evenimentului s-a prezentat o Pizza Castelana Rossa maturată timp de 48 de ore, cu trufe și brânzeturi maturate (Arkesse), alături de delicioasa buratina, completată de hanger steak Limousin.

Gustul inconfundabil și textura perfectă au oferit vizitatorilor o experiență savuroasă și memorabilă, subliniind pasiunea și dedicarea noastră pentru gastronomie.

De asemenea, am fost cu entuziasm parte a unui concurs de pizza la eveniment, unde maeștrii pizzari au demonstrat talentul și priceperea în arta preparării unei pizze gourmet.

Acest eveniment a avut și o importanță specială, marcând Ziua Conștientizării Risipei Alimentare”. Industria de profil și întreaga societate s-au unit într-un gest unitar pentru educație gastronomică, reducerea risipei alimentare și promovarea unui stil de viață rațional.

SAPTE SPICE le mulțumește tuturor celor care au vizitat standul companiei și au savurat preparatele de excepție. „Sprijinul vostru este o sursă de inspirație pentru noi, și abia așteptăm următoarea ediție a «Romanian Beef Master», pentru a vă oferi noi experiențe culinare de neuitat.“

Angajamentul companiei pentru calitate și inovație

„SAPTE SPICE rămâne dedicată creării gustului autentic. Cu făina pentru blaturi de pizza «Castelana», oferim o bază solidă pentru experiențe culinare de neuitat. Suntem mândri să fim parte ale acestor evenimente și să aducem pasiunea noastră pentru gastronomie în întreaga țară.

Aceste evenimente au reprezentat o oportunitate de a aduce împreună pasionați de gastronomie, bucătari profesioniști și producători locali, pentru a crea experiențe culinare de neuitat și pentru a promova conștientizarea risipei alimentare.

Compania SAPTE SPICE rămâne angajată în a oferi produse de cea mai înaltă calitate și este mândră să aducă gustul perfecțiunii în pizza cu gama de făinuri «Castelana».“

Articol editat de Redacția Arta Albă

Citiți pe Arta Albă și: Făinurile speciale pentru produse de panificație congelate și precoapte

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.