Noutățile primăverii de la Decora

• Primăvara este anotimpul evenimentelor, mai mici sau mai mari, care se cer sărbătorite cu deserturi fastuoase.

Cofetarii, atât profesioniști, cât și amatori, se pregătesc pentru aceste evenimente cu accesoriile potrivite pentru realizarea unor deserturi savuroase și memorabile.

În acest scop, compania italiană Decora creează o serie de produse practice, ușor de utilizat și potrivite pentru a susține creativitatea maeștrilor și pasionaților cofetari.

Aerograf portabil

Pentru a duce la un alt nivel decorarea deserturilor, Decora propune profesioniștilor din sector Aerograful portabil.

Ușor și de dimensiuni reduse, aerograful portabil este prevăzut cu un compresor încorporat în cadrul metalic și un cablu cu mufă USB care permite încărcarea aparatului și utilizarea acestuia fără fir.

Practic și ușor de folosit, are o autonomie de utilizare de 45 de minute. Pistolul metalic vă permite să reglați intensitatea fluxului de aer care pulverizează culoarea printr-o duză cu diametrul de 0,4 mm, pentru un control maxim în decorare.

Noutățile primăverii de la Decora

Este livrat împreună cu două rezervoare, unul din metal, cu o capacitate de 5 ml, iar celălalt din plastic, cu o capacitate de 20 ml.

Extrem de util pentru decorarea prăjiturilor, a pralinelor și a tabletelor de ciocolată, aerograful portabil se poate folosi practic la decorarea oricărui desert care necesită utilizarea acestei tehnici. Este, de asemenea, o alternativă funcțională în laboratoarele de cofetărie, în special atunci când se lucrează în echipă, deoarece permite utilizatorului libertatea de mișcare.

Pentru a completa gama de produse dedicate acestei tehnici de decorare, Decora a lansat și 12 nuanțe de coloranți lichizi solubili în apă, potriviți utilizării împreună cu acest aerograf.

Platou electric rotativ

Dedicat procesului de decorare, dar util și pentru glazurarea sau acoperirea rapidă a prăjiturilor și a brioșelor, este și noul platou electric rotativ.

Un accesoriu „inteligent”, acest platou electric rotativ permite reglarea vitezei de rotație de la 0 la 60 de rotații pe minut. Se poate, de asemenea, alege sensul de rotație, în sensul acelor de ceasornic sau în sens invers și este dotat și cu un buton de stand-by foarte util.

Noutățile primăverii de la Decora

Această comandă permite oprirea rotației platoului și repornirea acesteia, fără a fi nevoie să reglați de fiecare dată viteza și direcția, o economie importantă de timp atunci când se decorează un volum mai mare de deserturi!

Platoul, fabricat din material plastic robust, este detașabil, ceea ce îl face ușor de curățat. Iar pentru că este prevăzut cu o scală gradată, desertul care se dorește a fi decorat poate fi așezat și centrat cu ușurință.

Glazing Sugar

Noutățile primăverii de la Decora

Un alt produs simplu, dar deosebit de util, creat de compania Decora pentru această primăvară, este Glazing Sugar.

Gata de utilizare și ambalat într-un borcan practic de 350 g, zahărul pentru glaze are o consistență fluidă și se folosește pur și simplu pentru a glazura prăjituri, gogoși, biscuiți, brioșe. Acesta poate fi colorat și chiar aromat și este ideal pentru decorarea deserturilor cu glazură fluidă din poș. În cazul în care sunt așezate pe produs, una lângă alta, culori diferite ale acestui zahăr lichid, acestea nu se amestecă și astfel nu trebuie să așteptați ca fiecare culoare să se usuce înainte de a folosi alta.

Dropsuri de ciocolată colorate

Noutățile primăverii de la Decora

Dropsurile Decora nu sunt dropsurile obișnuite de ciocolată. Nu doar pentru că conțin 60% ciocolată și sunt, prin urmare, aromate și savuroase, ci și pentru că au fost realizate în culori originale și exclusive, selectate special de echipa Decora pentru deserturi unice!

Nu mai puțin de 15 variante de culori cu un luciu vibrant, disponibile atât în cutii de 80 g, într-un frumos display, precum și în ambalaj la kg. Nu își pierd din culoare nici măcar în contact cu cremă sau frișcă și sunt, de asemenea, perfecte pentru a decora bufetele candy bar sau pentru a le oferi invitaților la petrecere drept mărturii.

Dar cum transportăm torturile și prăjiturile? Și aici, un produs din gama Decora vine în ajutor!

Noile cutii pentru torturi, fabricate în Italia, din carton ondulat rigid, sunt elegante și rezistente datorită sistemului de asamblare și designului patentat. Punctul lor forte este însă deschiderea frontală care permite introducerea tortului în interiorul cutiei și apoi scoaterea lui fără riscul de a-l deteriora.

Noutățile primăverii de la Decora

În România, gama de produse marca Decora Italia poate fi achiziționată prin Cofetarul Isteț, online sau direct din magazinul de la sediul din Brașov.

Articol tradus și editat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă

Citiți pe Arta Albă și: Decora, un brand pentru pasionații de patiserie și cofetărie

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.