Noul catalog de echipamente și accesorii Pavoni Italia

• Pavoni Italia prezintă noua colecție 2023. Într-un singur catalog sunt adunate cele mai bune echipamente și accesorii dedicate patiserilor, bucătarilor, maeștrilor ciocolatieri și gelatierilor.

În căutarea formei și texturii perfecte, noua colecție Pavoni Italia cumulează produse unice, pentru a transforma fiecare idee în emoție și fiecare viziune în realitate: o colecție completă, cuprinzând cele mai bune modele de echipamente și accesorii, realizate din materiale de top, fără compromisuri.

Toate produsele Pavoni Italia sunt create în colaborare cu profesioniști recunoscuți din sector, pentru a le oferi echipamente și accesorii de încredere, capabile să transpună în realitate ideile extraordinare ale minţilor creative. Compania Pavoni este într-o căutare constantă de materiale, design și soluții tehnice pentru a face fiecare produs practic și performant.

Noul catalog Pavoni

Gourmand, gama rafinată de matrițe din silicon dedicate cateringului și nu numai, este îmbogățită cu noi modele cu detalii rafinate, inspirate din formele naturii și liniile pure ale geometriei.

Pavoni Italia și Paolo Griffa, apreciat chef cu stea Michelin, propun împreună șapte noi matrițe Tuiles cu texturi ușoare și surprinzătoare, pentru a decora și pune în valoare orice tip de preparat, sărat sau dulce, și potrivite pentru a fi utilizate la prepararea aperitivelor, felurilor principale și desertului.


Design deosebit

Colecția inspirată de produse vegetale se îmbogățește cu patru forme noi – anghinare, ardeiul dulce „friggitello“, roșiile „cuore di bue“ și vinete – create de ecochef-ul Franco Aliberti, pentru o bucătărie îndrăgostită de natură, în care nimic nu se irosește.

Linia de forme pentru prăjituri Pavocake și monoporții Pavoflex a fost, de asemenea, extinsă. Din colaborarea de mai mulți ani dintre Pavoni Italia și patiserul internațional premiat Antonio Bachour se dezvoltă un produs nou: matrițe Pavoflex 300x175mm / 40 ml pentru porții medii, pentru catering, bufete de nuntă, deserturi servite pe farfurie, deserturi servite la ceai și multe altele. Cu ajutorul acestor matrițe se obține porția medie perfectă – 40 ml în volum – și șase forme diferite, care sunt versatile și adaptabile oricărei ocazii.

Colaborarea dintre Pavoni Italia și Cédric Grolet, unul dintre cei mai apreciați patiseri din lume și deținătorul titlului de Cel mai bun Patiser din Lume pentru anul 2018 creează noile forme Charlotte și Nuage, disponibile ambele atât în format de tort, cât și pentru monoporții. Fiecare design are detalii minuțios realizate, care garantează obținerea unui produs finit cu adevărat deosebit.

Universul fructelor este redat de Lampone 1.1, linie izvorâtă din creativitatea deținătorului titlului de The Best Asian Pastry Chef  2019, Fabrizio Fiorani, o matriță nouă din silicon, perfectă pentru deserturi servite pe farfurie și monoporții.

Patru decenii de inovație și experiență în domeniul artei albe

Fondată în 1980, având ca activitate principală producerea de recipiente din plastic pentru industria panificației și patiseriei, astăzi Pavoni Italia este un brand de referință în domeniu la nivel mondial.

Cu o istorie bazată pe atenția permanentă la solicitările profesioniștilor, compania Pavoni cunoaște îndeaproape diferența dintre instrumentele simple de lucru și echipamentele dedicate excelenței, capabile să inspire creativitatea maeștrilor cofetari, fiind de 40 de ani în slujba celor mai buni profesioniști.

Compania are distribuitori în toată lumea: în special în Europa, țările arabe și Statele Unite, dar este prezentă și în Africa, Orientul Îndepărtat și Australia, aproximativ 75% din cifra de afaceri realizându-se în străinătate.

În România, gama de produse marca Pavoni Italia poate fi achiziționată prin Cofetarul Isteț – Brandul companiei Nova Pan, dedicat ustensilelor și accesoriilor pentru cofetărie, patiserie, ciocolaterie și gelaterie – din magazinul online www.cofetarulistet.ro sau direct din magazinul de la sediul din Brașov.

Articol editat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă

Citește pe Arta Albă și: Scorțișoara – prețuită de secole

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.