Millbo prezintă soluția enzimatică Effecto Egg

Soluția enzimatică Effecto Egg de la vă ajută să reduceți costurile cu materiile prime în rețetele produselor dumneavoastră de patiserie și cofetărie. Cu o doză de utilizare foarte mică, de doar 0,5% raportat la cantitatea de ou, se poate reduce cantitatea de ou din rețetă cu până la 25%. Înlocuirea duce la o economie importantă în costul rețetei, și asta fără să fie afectate în vreun fel volumul sau structura produsului final. Sunt situații sezoniere, când prețul ouălor crește semnificativ, din diverse motive, situații în care Effecto Egg va fi un eficient colac de salvare pentru a vă proteja costurile de impactul nedorit al acestor scumpiri.

Effecto Egg este un produs bazat exclusiv pe enzime și ca atare nu trebuie să fie etichetat în mod explicit. Dacă nu sunteți interesați de reducerea costurilor și este mai importantă creșterea calității prăjiturilor dumneavoastră, atunci Effecto Egg va face acest lucru pentru dumneavoastră și asta doar prin adăugarea sa alături de ingredientele pe care le folosiți în mod obişnuit în rețetă. Veți obține un volum crescut, cu o structură mai uniformă și elastică, datorită în principal creșterii substanțiale a efectului de emulsifiere pe care enzimele din Effecto Egg îl au asupra gălbenușului de ou.

Fie că vă doriţi scăderea costurilor sau creșterea calității, vă stăm la dispoziție pentru a testa soluția Millbo.

Reprezentantul Millbo în România este gata să răspundă solicitărilor dumneavoastră printr-un simplu e-mail la f.matei@millbo.it sau la telefon 0724 505 640.

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.