Praf de ouă şi ouă pasteurizate de la SUPER EGGS

• Super Eggs este o companie specializată pe producția și comercializarea de ouă albe și roșii, praf de ouă și ouă pasteurizate și face parte din Grupul European Eurovo.

Situată în regiunea Brăilei, în sud-estul României, Super Eggs este într-o continuă creștere și expansiune și se diferențiază pe piață prin controlul total asupra calității produselor sale. Acest lucru se datorează faptului că Super Eggs controlează întregul ciclu de producție, de la fermele de tineret până la produsele finale, inclusiv nutrețurile folosite pentru hrana păsărilor, care sunt pregătite în propria sa fabrică.

Atât materiile prime, cât și produsele finite rezultate din întregul circuit de producție sunt analizate în laboratorul autorizat al societății.
Foarte important este că Super Eggs este certificat I.F.S și astfel poate demonstra clienților că produsele sale îndeplinesc cele mai exigente prevederi ale standardelor legale de siguranță și de calitate.

Un alt aspect prin care Super Eggs se diferențiază pe piață este faptul că se adaptează cerințelor clienților în funcție de domeniul în care aceștia activează. În acest sens, praful de ouă sau ouăle pasteurizate sunt realizate pe baza fișei tehnice solicitate de client, astfel încât produsele să poată fi folosite de către acesta cu succes în ceea ce el produce.

Relevant este că Super Eggs se adaptează și nevoilor cantitative pe care le au clienții. Astfel, ouăle pasteurizate se livrează atât în bag-in-box-uri începând cu 3 kg, cât și în autocisterne de 20 de tone, iar praful de ouă se livrează ambalat atât în cutii de 25 de kg, cât și în cutii mari (big-box-uri) de 650 de kg.
Garanția oferită de către toate aceste atuuri ale Super Eggs, precum și calitatea certă a produselor sale, determină creșterea continuă și substanțială a numărului de clienți, precum și a cantităților livrate.

S.C. SUPER EGGS S.R.L., Str. Școlilor, nr. 57, CP 810517, BRĂILA
Mob: +4 0734 594 892; Tel: +4 0239 610 836; Fax: +4 0239 629 844
Email: violetă.roșioru@supereggs.ro
Website:

Citește pe site-ul Arta Albă și Premixuri fără gluten sau ulei de palmier

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.