Harmopan lansează Gama de produse BIO

• S.C. Harmopan S.A., societate cu o experiență de cinci decenii în producția de pâine și produse de patiserie, lansează pe piață gama de produse Bio.

Nu mulţi sunt acei consumatori cărora să le fie foarte clar ce înseamnă un produs bio/ecologic, dar tot mai mulţi sunt interesaţi de o hrană mai curată, mai sănătoasă.

Ce trebuie să știm despre un produs Bio de brutărie? 

Pe solul unde se produc cerealele ecologice nu se folosesc îngrășăminte chimice, plantele nu se stropesc cu insecticide și pesticide chimice; se folosesc doar substanţe  naturale. Celelalte ingrediente din produs sunt și ele de provenienţă ecologică.

Din informaţiile noastre, pe piaţa românească, gama produselor bio/ecologice este destul de restrânsă, majoritatea alimentelor sunt aduse din străinătate, mai ales produsele de panificaţie. Conștienţi de responsabilitatea pe care o avem faţă de mediul înconjurător și de lumea în care trăim, ne-am gândit să fim printre primii, în zona noastră, care schimbă mentalităţi și stiluri de viaţă, introducând pe piaţă, pentru moment, șase produse Bio. Este vorba de 4 tipuri de pâine și 2 produse de patiserie, pentru care folosim făină ecologică de grâu, secară și spelta, toate de provenienţă autohtonă. A fost o provocare pentru colectivul nostru!

Pentru că producţia trebuie să respecte anumite standarde  prestabilite, am înfiinţat o brutărie nouă, cu dotare complet nouă. Un colectiv mic, dar entuziast și ambiţios a lucrat la procurarea ingredientelor și la dezvoltarea acestor produse complet naturale. Deocamdată, suntem în faza de acreditare, dar sperăm că în curând produsele noastre se vor afla pe raftul magazinelor proprii, acreditate și ele pentru comercializarea produselor ecologice.

S.C. Harmopan S.A.

Citiți pe site-ul Arta Albă și „Făina mi-a marcat destinul“

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente