Elegant Catering Solution de la Martellato

• Linia de articole pentru catering, Elegant Catering Solution, de la Martellato este concepută pentru a veni în sprijinul profesioniștilor în crearea unor evenimente de neuitat.

Atunci când se pregătește o petrecere, indiferent dacă vorbim de o nuntă, un botez sau o recepție, o mare importanță este acordată modului de prezentare a produselor din meniu, atât a aperitivelor cât și a deserturilor.

Față de trendul anilor precedenți, expunerea aperitivelor, produselor de patiserie și a deserturilor nu se mai face direct, pe mesele invitaților, în platouri mari, dispuse din loc în loc. Acum se optează pentru aranjamentele tip bufet sau candy bar, idee mult mai elegantă, care reușește să aducă o pată de culoare și să însuflețească locația dedicată evenimentului.

Elegant Catering Solution

Acest trend ajută la o organizare mai bună a spațiului și pemite invitaților să fie surprinși de modul ingenios de aranjare și de tematica aleasă pentru eveniment. Iar accesoriile utilizate pentru a crea această experiență deosebită au ajuns să depășească statutul de simple suporturi și devin parte din povestea și emoția ocaziei.

Mai mult decât simple suporturi

De asemenea, un candy bar te ajută să utilizezi resursele în mod eficace, deoarece fiecare invitat își poate alege produsele dorite, separat, pe o farfurie personală, urmând să se servească de câte ori consideră necesar. În acest fel se acoperă o altă tendință, cea a eliminării risipei alimentare, modul de servire fiind cu mult eficientizat față de dispunerea pe mese a aperitivelor și a deserturilor.

Cu articolele pentru evenimente speciale și catering de la Martellato creativitatea oricărui profesionist va fi ridicată la rang de artă. Fiecare design este adaptat unei utilizări diferite: evenimente, nunți, botezuri, întâlniri de afaceri, variate ocazii pentru a pune în valoare nu numai gustul, ci și estetica.

Compania italiană Martellato proiectează și produce fiecare model de pahar, de la schiță la fabricare, luând în calcul toate aspectele proiectului: de la cerințele și exigențele pieței de profil, la materiale și sustenabilitate.

Eleganță și inovație

O colecție care îmbină eleganța clasică cu trendurile actuale, linia Elegant Catering Solution de la Martellato reflectă modul inovativ în care compania vine în întâmpinarea nevoilor profesioniștilor și include peste 60 de modele și forme.

Designul și calitatea garantată Made in Italy caracterizează articolele de unică folosință confecționate din material plastic alimentar, elegante și incasabile, ideale pentru fiecare profesionist din sectorul HORECA, patiserie și gelaterie. Realizate de Martellato cu materii prime de înaltă calitate, care, pe lângă rezistență, conferă strălucire și transparență, articolele liniei Elegant Catering Solution reprezintă cea mai pertinentă alternativă la sticlă.

La acestea se adaugă și respectul pentru mediul înconjurător. Datorită caracteristicilor superioare ale materialului din care sunt realizate, toate articolele din linia Elegant Catering Solution de la Martellato pot fi refolosite, iar odată aruncate, acestea sunt 100% reciclabile.

În România, gama completă de produse Martellato se pot achiziționa prin Cofetarul Isteț – Brandul companiei Nova Pan, dedicat ustensilelor și accesoriilor pentru cofetărie, patiserie, ciocolaterie și gelaterie – din magazinul online https://www.cofetarulistet.ro/ sau direct din magazinul de la sediul din Brașov.

Articol realizat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă

Citiți pe Arta Albă și: Torturile artistice cuceresc Instagramul

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.